Voicen toimittaja keksi C-vitamiinin…

Olipa aamupäivä kun kuuntelin kekseliästä toimittajaa Voicelta lauantaina. Aiheena oli C-vitamiini. Innostuneella äänellä hän julisti C-vitamiinin hyvä puolia ja kertoipa vielä mitä vaikutuksia on jos C-vitamiinia saa liian vähän. Sitten hän ihmetteli, että miksi tuota melkoisen monipuolista ihmeainetta ei hyödynnetä kosmetiikassa? Hän kun on keksinyt, että appelsiinia voi hieroa kasvoihin… Nyt siis ei muuta, kuin kasapäin appelsiineja lavuaarin viereen ja hieromaan – estää kuulema vanhenemista, opin Voicelta!

Näin kuluttajalta ja siis tässä tapauksessa kuulijalta vaaditaan omaa järjen käyttöä… ehkäpä tuon melko tunnetun aineen on joku kosmetiikan kehittäjäkin keksinyt. Meidän hoitolan Murad-tuotesarjan Enviromental Shield-tuotteet perustuvat juuri C-vitamiiniin. C-vitamiini on todella erinomainen tuote estämään vapaiden radikaalien vaikutuksia iholla. Tuotteiden hyvät antioksidantti ominaisuudet sekä solun uudistuksen stimuloiminen ja kollageenituotannon lisääntyminen tekevät siitä erinomaisen tuotteen, jolla on mahdollista oikeasti kääntää viisareita takaisin päin. Minun suosikkini tuo tuotesarjaa on ehdottomasti siksi, että sen ansiosta kasvoissani ei enää ole maksaläiskiä.

apple.jpg

Kuvassa on omena, jonka toiselle puoliskolle on levitetty C-vitamiinisarjan tuotetta ja toiselle ei. Tällaista pidimme joskus esillä myös hoitolassa ja se oli kaikkien mielestä puhutteleva. Mitä vielä olisin halunnut Voicen toimittajan ymmärtävän, on tuotekehittely… C-vitamiini on erittäin reagoiva aine ja se ei säily voiteessa ellei se ole erityisesti käsitelty. Esimerkiksi Murad-sarjalla on hallussa useita USA:n patentteja, tuotekehittelyn osalta.  Yhdistämällä perusrasvaputkiloon appelsiininimehua, ei vaikutuksia saavuteta.

Pakko vielä mainostaa, että Muradin kiinteyttävä vartalovoide on koukuttanut minut totaalisti. Sillä pysyy poissa vanhentavat rypyt decolteelta ja iho tuntuu oikeasti pehmeältä ja kiinteämmältä. Ihoni pehmeydestä olenkin saanut palautetta sellaisiltakin tahoilta, jotka eivät edes tiedä mikä on vartalovoide. Kannattaa testata ummikoilla! Positiivista on myös, että vartalon ihon auringon sieto paljon parempi, ei siis enää palaneita olkapäitä auringonoton jälkeen.

Näin siis viikonloppuna… tämä täydensi hyvin viime viikolla hoitolassa kuulemaani tv-toimittajan onnistumista. Toimittaja kun kysyi haastateltavalta tämän Botoxilla täytetyistä huulista niin onneksi haastateltava osasi heti näpäyttää, että toimittajan kannattaa tehdä taustatyö paremmin, jotta tietäisi ettei Botoksilla koskaan täytetä huulia.

Ollaan siis tarkkoina ja muistetaan, ettei medista tuleva tieto välttämättä olen sen viisaampaa kuin mitä sen ääneen sanova toimittaja itse on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s