Hoitolan elämää – pelastetut päivät!

Kun saa hyvää palautetta on se mukavaa, varmasti kaikista. Toivottavasti onnistumisen tunteet kuuluvat kaikkien työhön, kosmetologin työssä niitä on aika usein ja sehän on mukavaa. ”Brio- osaamisen iloa”- on mukava tunne…

juonnetäyttöPassikuva painajainen ei ainakaan helpotu iän myötä, mutta milli hyaluronihappoa pahimpiin (jyrkimpiin) juonteisiin voi pelastaa pahimmilta pettymyksen tunteilta. Näin oli käynyt asiakkaalleni – tuntuipa hyvältä hänen puolestaan, sillä ”Pelastin hänen päivänsä”! Voih, mainoskuva sentään! Kuvan nainen ei välttämättä olisi millinkään tarpeessa…

Rakennekynsiä pidetään helposti pelkästään turhamaisuuden osoituksena, toisin kuitenkin on. Entä jos kynsijuuresi on vaurioitunut niin, että sormesi kynsi on käytännössä kokoajan halki yli puolesta välin alaspäin? Mitä hoidoksi tarjoaa lääketiede?… ei mitään! LCN:n myrkyttömillä geeleillä voimme geelata tällaisenkin kynnen ja saada asiakkaalle ”turvalliset”, infektioportittomat kynnet. Kovin herkkä tietysti on tällainen kynsi ja esimerkiksi kolauksen saatuaan saattaa vaivata, kunnes geelaus saadaan tehtyä uudelleen. Päivän päätteksi korjasin tällaisen vaurioituneen geelauksen ja näin hänen mukava viikonloppu voi toteutua ilman kynsisärkyä. ”Pelastin hänenkin päivän” ja loppuviikon!

Tulipa hyvä mieli – vaikka ihmishenget jäi tältäkin päivältä pelastamatta niin kuitenkin ”pelastustunne” asiakkaalla oli täydellinen. Kiitos heille kauniista sanoista! Mietin tänään – tuntuiko TYKS:n teho-osastolta työvuoron päätteeksi kotiin tullessa tältä tai enkö onnistunutkaan koskaan siellä?

Onnistumisen iloa kaikille… työhön, kotiin, parisuhteeseen, kuntoiluun, rakkauteen tai vaikka pitsinypläykseen! Ollaan hyviä – jookos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s