Uskallanko sanoa, ”elämäni onnellisin lenkki”?

Elämä kulkee liian kovaa ja tunne siitä on välillä käsinkosketeltava. Tänään on sunnuntai ja hetkessä ollaan taas perjantaissa, näin vierivät viikot ja samoin kuukaudet. Nyt siis ollaan talven kynnyksellä, mutta ihan pian ollaan taas kevään korvalla. Ehdinkö elää täysillä vai uinko virran mukana, sitä välillä pohdin…

Ehdin paljon ja se on onnellista, minusta!

Miten hyvältä tuntuikaan juosta, kahden viikon tauon jälkeen. Tänään pääsin lenkille kun huomasin flunssan vihdoin ohittuneen täysin ja voi riemua. Juoksi syksyn kepeimmän keikan, mistään ei kolottanut ja vauhti oli kova. Tauko olikin siis tehnyt hyvää kunnolle. Joen rannassa ei siis ulvonut tänään tuuli vaan kyllä ne taisi olla minun tuuletuksia. Kotona vielä kahvakuulat lentoon, niin avot mikä tunne. Onneksi siis odotin enkä sännännyt lenkille puolikuntoisena.

Lasten rehellisen suoraviivainen onnellisuuden osoittaminen on kadehdittavaa. Kiitos äiti päivästä, sai mieleni liikuttumaan – varsinkin kun itse koin etten tänään paljoakaan äitiyteen panostanut. Lapsellani kuitenkin oli tänään hänen elämänsä onnellisin päivä ja vaikka tiedänkin sen olevan vain yksi niistä niin voi tuota tunnetta ja sen ilmaisua. Itse taidan säästellä tuon ”elämäni onnellisin” -määritelmän käyttöä.

Viime viikko oli kyllä täynnä elämää ja tapahtumia sekä  tunteita. Kaikki ei ole omissa käsissä, vaikka vastuu onneillisuudestamme sitä onkin. Emme siis voi heittää pallona ilmaan ajatusta ”tee minut onnelliseksi”, koska kukaan ei ota koppia ellemme itse niin tee.

Syksyistä uutta viikkoa siis aloitamme ja kuka mitenkin siihen valmistautuu. Itse makaan sohvalla ja nautin lymfasukkien antamasta hoidosta. Jalkaturvotukset häviävät ja kepein jaloin voin siis sännätä uuteen alkavaan viikkoon. Mukavaa viikkoa kaikille!

Ps. Kiitos kaikille Bravan asiakkaille kärsivällisyydestä toimimattomien nettisivujen osalta. Palvelimen vaihtaminen on aiheuttanut odottamattomia ongelmia, jotka toivottavasti pian ovat ohi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s