Olen pettyneen näköinen – tahtomattani!

Kauniit huulet ovat pyöreät, luonnollisen hehkeät ja positiiviset – sellaisia näemme nuorilla ihmisillä. Iän myötä huulten pyöreys vähenee ja sisältö hupenee, huulet muuttuvat kapeammiksi. Surullisinta kuitenkin on se, että huulet muuttuvat negatiivisiksi ja perusilmeeksemme tulee samalla tyytymättömyys. Ihon kimmoisuuden vähetessä huulten nurkat kääntyvät alaspäin väistämättä ja silloin me näytämme siltä hymynaamalta, joka viestittää ”en tykkää” viestiä. Huolimatta siitä, että vastustan tälläistä ilmiötä niin minunkin naamassa tuo on jo nähtävissä. Totisena näytän siis pettyneeltä ja tyytymättömältä. Haluaisin kuitenkin perusilmeeni olevan positiivinen – sellainenhan minä olen – oikeesti!

Tästä yksityiskohdasta tunnistaakin sen, että minulla ei ole täytettä huulissa. Lähes kaikkien huulia täytettäessä muutetaan tuota huulten nurkkaa niin, että huulten linjasta tulee vähintään suora ja oikeastaan pyrkimyksenä on jopa nostaa nurkkaa hiukan ylöspäin. Niin, minustakin saisi siis tyytyväisen näköisen täyteaineella. Toinen, hitaampi ja kalliimpi keino on kiinteyttää posken ihoa niin, että nurkka nousee ylöspäin. Koska yksinkertaiset ratkaisut ei ole minun juttuni, niin tuota ajattelin siis kokeilla, kiinteytystä. Step One tässä projektissa on otettu, mikroneulaamalla kasvoja…

huulet1Huulia voi siis nuorentaa luonnollisen näköisiksi täyttämällä niihin tasaisesti vähän täyteainetta ja samalla kohotamalla nurkkia. Kauneusihanteet ovat kuitenkin muuttumassa ja siksi osa asiakkaista muokatuttaa huulistaan rohkeasti omien mieltymyksiensä mukaiset. Kvassa ylhäällä on luomuhuulet, negatiivisin nurkin ja alhaalla nykyihanteen mukaiset muodikkaan positiiviset huulet. Alimmissa huulissa näkyy kaikki, nyt pinnalla olevat huulimuotiasiat.  Alahuuli on pyöreä, ulospäin kääntynyt ja mehevimmillään keskiosassa. Ylähuuli on mahtavan pyöreys ja huulilinja on suora ylähuulen alaosassa. Tämä ”muotihuuli” ei ole jokaisen juttu, mutta positiiviset nurkat saattaisivat ollakin. Olisihan meistä kaikista kiva olla tyytyväisen näköisiä, myös totisina.

Kaikille kuitenkin muistutuksena, että huulten vihollinen numbaone on tupakka – tupakointi lisää pystyjuonteita huulten yläpuolella ja tekee huulista tyhjemmät ja ryppyisemmät. Anti-age -teko parhaimmasta päästä on siis tupakoimattomuus!

Positiivista viikonvaihdetta kaikille… iloisen ilmeen ja onnellisten ajatusten voima kätkee kyllä tehokkasti negatiiviset nurkat meiltä kaikilta! Siihen luottaen voisi vaikka aloittaa pikkujoulukauden…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s