Villinä ja vapaana…

Taas pääsee Ilta Sanomat kirjoittamaan meidän ”ripsi- ja kynsibisneksestä”, joka on niiiin villiä ja vapaata. Kun katson meidän tyttöjä niin eipä tämä bisnes nyt niin villiltä näytä, enempi rauhalliselta. Toisaalta pikkujouluna oli kyllä villiäkin menoa…

Tuo kaupasta yhdet sukkahousut…. kenelle voisit sanoa noin ja luottaa saavasi käyttökelpoiset, oikean kokoiset, kuvioiset ja väriset sukat. … Tuo kaupasta yksi akrylaatti… mitäköhän sitä siten toisi muovikippoja vai leluja, pinnoitteita, maalia, liimaa, pikaliimaa (etyylisyanoakrylaatti), lattiavahaa, tekstiilien viimeistely-ainetta, hammaspaikka-ainetta vai yhdet rakennekynnet. Tässäpä näitä vaarallisia aineita koko lista ja allergisia oireita saattavat kyllä aiheuttaa. Akrylaatti-sana vaan ei itsessään kerro vielä tuotteesta mitään eli vaatii tarkennusta. Ilta-Sanoman artikkelissa oleva lause, että akrylaatit ovat niin vahvoja, että menevät läpi kumihanskasta on siis aivan puppua – riippuu siis akrylaatista…

Meidän hoitolassa käyttämät LCN-kynsigeelit on aikoinaan saaneet alkunsa hammaspaikka-aineista eli Wilde Group alkoi vuonna 1914 valmistaa hammastuotteita. Noista hammaspaikka-aineista on sitten aloitettu tehdä hiukan erilaisia tuotteita ja näin meidän myrkyttömät ja hajuttomat rakennekynsituotteet ovat saaneet alkunsa. LCN on arvostettu kynsituotteiden valmistaja ja me tekijät huomaamme sen ainakin hinnassa. Meidän sadan gramman geelipurkki on maksaa noin pitkälti yli kaksi sataa euroa ja vastaavan kokoisen purkin geeliä näin muutama vuosi sitten Saksan messuilla maksavan 16,95€… itse en tuota tuotetta ostanut, mutta kyllä niillekin ostajia oli. Lisää tietoa LCN- kynsien taustoista englanniksi seuraavasta paikasta http://www.wilde-group.com/en/wildegroup/history-and-milestones.html

Kuka meidät määrittelee… on taas ollut niitä päiviä, jolloin pohdin kuka minut määrittelee. Miten helposti kuulee toisten kertovan mitä haluan, etsin tai millainen olen… kuitenkin noiden määritelmien taustalla on vain toisten näkemys minusta. Miksi välillä unohdan kuka oikeasti olen, vaikka sen niin hyvin tiedän? Itsekin tähän syyllistyn vaikka koitankin olla näin tekemättä – kuunnellaan toisiamme ja uskotaan kuulemaamme, silloin voimme oikeasti tietää kuka toinen on. Silloin löytyy se ”oikea ihminen” kaiken takaa…

Mukavaa isänpäivän iltaa kaikille!

2 comments

  1. Kovasti nuo kirjoitukset ovat saaneet pohtimaan kynsien turvallisuutta. Olen raskaana ja pohdin uskallanko ottaa kynnet – kovasti haluaisin, mutta haluan myös imettää…. mitä mieltä olet?

    1. Hei Satu!

      Kiitos kommentistasi. Kynsigeeleissä on tosiaan eroja, mutta meidän kynsigeeleissä ei ole myrkyllisiä aineita tai liuottimia. Voimme siis tehdä sinulle täysin turvalliset, hajuttomat, myrkyttömät ja liuotinaineettomat kynnet. Voit turvallisesti ottaa kynnet jos haluat – eihän hampaiden muovipaikkojakaan poisteta raskauden tai imetyksen ajaksi. Karoliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s