Puuhaviikko melkein lopussa, mutta keskustelu jatkuu…

Puuhakas viikko saa touhukkaaksi ja nytkin odottaa tuhat asiaa huomiotani… siksi lupasin itselleni olla ytimekkään lyhykäinen… lyhyestä virsi kaunis!

Aamu-TV:n keskustelu oli arvattavan yhtämielinen – eihän tässä ketään ole varsinaisesti ammattilaisten töitä arvostellutkaan, vaan ennemminkin ollaan huolissaan kynsien ja ripsien tekemisestä vajaalla ammattitaidolla tai ei-hyväksytyillä tuotteilla. Ammattilaiset siis rinta rottingille, tuoteselosteet printattuna hoitolan aulaan ja samantasoisesti huolellista työtä niin hyvin menee! Asiakkaat – pahin mahdollinen moka mitä olen kuullut tapahtuvan… vieras asiakas oli soittanut meille hoitolaan ja kysynyt neuvoa epätoivoisena. Hänellä oli ripset päässä, liimattuna kynsiliimalla! Mitä voimme neuvoa – mene lääkäriin vai? Kukaan ammattilainen ei voi noita tuotteita sekoittaa koska ne ovat niin erilaiset käytössä ja kaiken lisäksi toinen on mustaa ja toinen kirkasta. Asiakas – viisaita valintoja, sillä hyviä ammattilaisia on paljon!

Keskustelua on tällä viikolla käyty myös Luotettava kauneus.fi: n kanssa ja keskustelu varmasti jatkuukin. Keskustelua olen käynyt myös asiakkaiden kanssa ja hyviä mielipiteitä näistä asioista kuulen heiltäkin. Keskustelu asioista on tärkeää ja kaikille voin kertoa, että vaikka minä osaan perustella mielipiteeni niin osaan arvostaa myös vähemmän perusteltuja mielipiteitä. Eräs hyvä ystäväni sanoi  minulle kerran: ”olen kanssasi erimieltä, mutta en osaa sitä perustella, vielä”… miten hienosti sanottu, arvostan häntä ja kannustan tähän. Kanssani ei tarvitse olla samaa mieltä – en tarvitse ympärilleni ”selkääntaputtamiskerhoa” vaan keskustelijoita.

Olla keskellä ihmisten ja asiakkaiden asioita – mikä ihana aitiopaikka, siltä on tuntunut tällä viikolla. On pohdittu hiustenlähtöä ja hentohiuksisuutta, hiuspohjaa pigmentoidessa. Plastiikkakirurgiaa ja sairaanhoidon kulkua kasvoja lymfatessa, ennen ja jälkeen operaation. Painonhallinnan, ihmissuhteiden ja miesten vaikeutta vartalohoidoissa ja huomenna jutellaankin aivan varmasti juonteista ja mistä muusta – taivas rajana!

Asiakaspalaute…

BRAVA AJANVARAUSNettiajanvaraukseemme oli kuulema vaikea löytää ja olihan se varauskirjan kuva kotisivuilla ehkä hiukan hämärä. Nyt olen ”askarrellut” tällaisen nettiajanvarauskuvan. Tällaisesta kuvasta aina ajanvaraukseen, kunhan on ensin luonut sinne tilin. Lisää ohjeita kotisivuilla… Kiitos siis palautteesta – emme ole tarkoituksella vaikeita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s