Maailma muuttuu ja me sen mukana!

Hauskan ja rennon viikonlopun jälkeen on mukava aloittaa työviikkoa… millainen olisikaan elämä ilman vapaapäivien tuomaa hengähdystaukoa. Itselleni vapaat on toiminnallista aikaa, mutta eri tempolla… jokaisella meillä onkin sitten tähän omat tyylinsä. Varmaa on, että kauneusalan ihmiset on hullun hauskoja hillujia, sille päälle sattuessaan. Olipa mukava liittyä seuraan, vaihtamaan kuulumisia toisten hfs-pigmentoijien kanssa.

Silmämme tulevat tottumaan uusiin kasvonpiirteisiin ja muuttuviin kasvoihin alati tulevaisuudessa. Kirjoitinkin jo aiemmin huulten muuttuvasta muodosta ja tuo muutos tulee tapahtumaan hyvin nopealla tempolla. Asiakkaiden kanssa olemme katsoneet kuvia huulista ja yhteistä tuolle huulimuutokselle on alahuulen pyöristyminen keskikohdasta ja ylähuulen selvä voimistuminen ja ylähuulen alareunan suoristuminen. Näin syntyvät hyvin nukkemaiset ”Ruotsin miljonääriäiti” huulet. Iltalehden tämän päivän kaltaiset uutiset ”Mitä ihmettä kasvoillesi tapahtui, Renée Zellweger?” tulevat lisääntymään. Tuolla otsikollahan tarkoitetaan suositun Bridget Jones – elokuvan näyttelijää, jota tuskin tunnistaa uusista kuvista. Hämmentävintä tässä on, että aina ei oikein tiedä onko tuo muutos hyvä vai huono ja kummassa kuvassa tähti sitten on kauniimpi. Onko muutosta edeltänyt kuva kauniimpi vain siksi, että se on tutumpi? Hoitaminen ja ikääntymisen aiheuttamien muutosten korjaaminen on eri asia kuin ulkonäön muuttaminen. Hyaluronitäyteaineilla voidaan siis huulten täytön lisäksi häivyttää juonteita kasvojen iholta, samoin kosmeettisilla tehohoidoilla voidaan nuorentaa ja kaunistaa ihoa, omaa persoonallista ilmettä kadottamatta. Kauneushan on tietysti aina katsojan silmässä… kenen silmään sitä siten luottaisikaan?

michelle-pfeiffer_thumbTodella kaunis amerikkalaisnäyttelijä, Michelle Pfeiffer, kuuluu näihin kenen ulkonäköä on korjattu ja siksi on myös ihmetelty julkisuudessa. Mielestäni kaunis nainen kuitenkin kaikenkaikkiaan ja julkisuudessa hän on kertonut myös säilyttäneensä nuoruuden linjat ja hoikkuuden. Kerran katsoin lasteni kanssa Pfeifferin tähdittämää leffaa kotisohvalla, samoihin aikoihin kun kohuttiin hänen tulevasta alastonkohtauksesta seuraavassa elokuvassa. Rakkaudestahan tuossakin leffassa oli kyse ja aikuisten rakkaudesta tietenkin. Lapseni esitti sitten pari kysymysta, jotka kolahtivat  ”Äiti, miksi tolla naisella on noita raitoja kasvoissa”? kun sitten puhuimme ikääntymisestä, mietin, että hyvin hoikilla ja lihaksistoltaan jopa negatiivilla käsivarsilla näytellyt Pfeiffer olisi hyötynyt muutamista lisäkiloista. Vaikutukset olisivat varmasti näkyneet positiivisesti myös kasvoissa. Kun sitten seurasi se täydentävä kysymys ” Äiti, miten vanhat oikein voivat rakastua”? jouduin jo tiukemmin tarttumaan tähän ikääntymisasiaan. Nopeasti lapseni korjasi, ettei tarkoita minua, mutta siis kuitenkin –  ”kun ei enää vanhana ole niin nätti”. Kerropa siinä sitten kymmenvuotiaille, että mikä ulkonäössä menetetään se rakastamisen taidoissa voitetaan tai että moni kakku päältä kaunis… tai  että kauneus on katoavaista… pohdiskelin siis vastausta vaikka samalla toki vakuutin, että rakastua voi aina – iästä riippumatta. Aikuisen naisen kauneuden resepti löytyy varmasti yhdistelemällä kaikkea hyvää – huolellista ja riittävää hoitoa, liikuntaa, terveellistä ruokavaliota, ulkoilua ja vielä sitten sitä rakkautta ja onnellisuutta niin, rakastettavan kaunis aikuinen nainen on siinä. Niin, rakkaushan ei katso ikää…

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja kun näin vuoden pimeimpänä aikana on energiat kadoksissa niin keskitytään olennaiseen… mietitään mikä on tärkeintä, mistä saa voimaa ja hyvää oloa. Nyt ei tarvitse rimpuilla joka suuntaan… sitä sitten keväämmällä!

Iltalehden kotisivuille: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013112417757442_vi.shtml

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s