Onnellinen päivä päättyy lymfasukkiinko?

caretech cavita proTakana pitkä ja onnellinen päivä – ensin päivän verran ihania asiakkaita hoitoina jalkahoitoa, kasvohoitoa, päänahan pigmentointia ja sokerointia – sitten illaksi hauskoille treffeille. Kun siis ennen yhdeksää aamulla lähtee ja puoli kahdelta yöllä palaa niin tietää päivän touhunneensa. Missä päivän meno kenelläkin tuntuu, on yksilöllistä, mutta minulla se tuntuu jaloissa. En siis tunne itseäni hurjan väsyneeksi muuten, mutta jalkani tuntuvat raskailta. Aikoinaan makoilin raskaan päivän jälkeen jalat kohti kattoa ja pyörittelin nilkkoja – tavoitteena saada lymfanesteet liikkeelle. Nykyään luotan konevoimaan – lähes vuoden olen omistanut Air Relax-lymfasukat ja nykyään lepäilenkin niissä useita kertoja viikossa. Ilman niitä olisin hukassa… onhan tämä sohvalla lötköttely ”kumipuvussa” hiukan naurettavaa, mutta koen itseni kuitenkin hiukan nokkelemmaksi kuin Madonna, joka legendan mukaan, nukkuu kuusi yötä seitsemästä vartalohoitokääreisiin pakattuna. Tuollainen yöasu voi hiukan jo rasittaa parisuhdettakin, vai mitäs tuumitte?

Yllätysmäärä keskustelua useiden kollegojen kanssa tällä viikolla ja taas voin pohtia, että alallamme on ongelmia, valitettavasti. Onneksi osaamme ja voimme jakaa asioita toistemme kanssa. Tuntuu helpommalta kun tietää toisten painivan samojen ongelmien kanssa omassa työssää. Toivottavasti olen onnistunut auttamaan jotakin teistä ja kiitos kun tulin itse kuulluksi – kolleegalle, uudelle tai vanhalle tutulle, on minulla aina aikaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s