Yhdeksän viikkoa vappuun…

AiristollaMitä mielessä kun helmikuu loppuu – onhan tätä kuukautta jäjellä enää neljä päivää. Mitäs muuta sitä voisikaan ajatella kuin kesää. Yhdeksän viikon kuluttua vietämme vappua ja kun vielä ajattelee, että yhdeksän viikkoa on sama kuin 63 päivää niin… kesä on täällä ennenkuin huomaammekaan. Kesä siis tulee – oletko valmis?v Minulla on ainakin haaveita kesälookin osalta ja nyt on siis jo kiire. Jos siis meinaan sortua ”valitsemaltani tieltä” niin ajattelen noita päiviä, väheneviä päiviä. Jokainen sortuminen hunningolle ja tekosyy olla liikkumatta on siis merkitsevä. Vähenevät päivät tarkoittavat myös sitä, että pian pääsen merelle, Jee!

Vähenevät päivät mielessä… kohti kesää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s