Olen pohtinut uskallanko ja jaksanko?

logoBlogini on joutunut odottelijaksi kun olen ”painiskellut” ajatustasolla isojen juttujen keskellä. Uskallanko, on ollut huulillani tämän viikon… samoin jaksanko? Noihin kysymyksiin olen siis vastanut myöntävästi ja antanut itselleni luvan hulluuteen. Eilen nuo ajatukset saivat pisteen, kun pääsin onnellisesti kahden asunnon loukkoon. Olen siis ostanut ”pommin” eli asunnon josta tulee vielä koti-, putki-, sähkö- ja kylpyhuoneremontin jälkeen oikein kiva. Aloitan alusta – nykyinen asuntoni kun onkin jo muutamaa listaa ja pientä maalaamista vaille valmis. Lapseni eivät välttämättä rakasta remonttia kuten äitinsä, mutta muutoksessa lohduttaa, että muutamme vain pari korttelia keskustaan päin.

Osaaminen ja itseensä uskominen on tärkeää minun kaltaisessa käsityöammatissa. Ilman taitoa ja uskoa ei voi edes aloittaa tekemistä. Ammattitaito ja tekemisen osaaminen ei kuitenkaan tule ilmaiseksi vaan ankaralla harjoittelemisella, joka vaatii toistoa ja toistoa. Kukaan ei ole seppä syntyessään – eikä tarvitsekkaan, sillä on oikeus harjoitella. Itselleni on tyypillistä ajatella, että eihän se nyt niin vaikeaa voi olla. Siksi olenkin elämäni aikana aloittanut useita hankkeita, joissa tekemisen halu ja tahto on ollut taitoja suurempi. Usein melko nöyrän koulun kautta on sitten päästy toivottuun lopputulokseen ja olen saanut aikaiseksi jotain mielestäni hienoa ja minulle tärkeintä, että olen samalla aina oppinut jotain uutta.  Minulla on siis ymmärrystä sille, että uusien kädentaitojen oppiminen vie aikaa ja samalla tieto siitä ettei oikotietä onneen useinkaan ole, vaan ainoa keino oppia on harjoitella. Lohdullisinta minusta on se, että kun jatkuvasti opettelee jotain uutta taitoa niin alkaa oppia miten oppii parhaiten. Olen siis tullut nopeammaksi oppijaksi ja näin uskon käyvän kaikille – opettelijoille! Kosmetologin työssä uuden oppimisen halu on välttämätöntä ja mukavinta siinä on huomata, että asiakkaat ovat usein innokkaina mukana. Parhaillaan teen 3Deep-hoitosarjaa asiakkaalle, joka kärsii merkittävistä pigmenttimuutoksista ja suunnitteilla on varsin kokeellinen hoito rintaleikkausarpien keloidimuutosten (liikakasvu muutosten) pienentämiseksi. Kiitos ihanat innokkaat asiakkaat!

Bravan kevään uutuus on Bravashop-verkkokaupan aukeaminen – monien viivästysten ja mutkien kautta Se on valmistunut vihdoinkin! Nyt voit siis shoppailla kotoa käsin kaikessa rauhassa. Toivon tuosta kaupasta olevan monille iloa ja pahoittelen siellä vielä olevia puutoksia. Näpyttelen sitä aina kun mahdollista.

Nyt oikein mukavaa keväistä torstaita ja nautitaan auringosta aina kun mahdollista

PS.Oheisesta Bravashop-kuvasta voit napsauttaa itsesi kauppaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s