Nyt alamme allergiariskit haltuun…

allergia ja astmaliittoNyt on luvassa paljon tietoa ja oikeaa asiaa allergiariskeistä kauneusalalle. Allergia- ja astmaliiton järjestämän koulutuksen tavoitteena on lisätä ammattitaitoa kemikaaleista ja niiden herkistävyydestä. Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa keinoista jolla ennaltaehkäistään sekä omaa että asiakkaan allergisoitumista. Meiltä Bravasta lähdössä koulutukseen nyt minä ja Henna. Sittenpä osaamme suojata itseämme, jotta mahdollisimman kauan voimme tehdä tätä työtä ja samalla voimme tarjota myös asiakkaillemme paljon tietoa allergiariskeistä. Vime syksynä kovasti kohuttiin juuri näistä allergiariskeistä rakennekynsien ja ripsien teossa. Ehdottipa eräs kansanedustaja näitä kahta hoitoa laitettavaksi luvanvaraiseksi. Mielestäni tämä oli todella hullu idea ja kun sitten tästä asiasta bloggailin niin sain sähköpostia tuolta kansanedustajalta. Hänellä oli hyvät tarkoitusperät, mutta näkemys oli kyllä todella kapea koko alaa koskien. Kovin heikko oli myös tällaisen perustellunkin palautteen vastaanottokyky ja tuntui, ettei kertomani asiat oikein tavoittaneet häntä. Erikoista tavallaan, kerroinhan hänelle omia kokemuksiani  alasta – ammattilaisena. Kouluttautuminen on kivaa ja antaa paljon – suoritamme parhaillaan Hennan kanssa myös myynnin ammattitutkintoa, tavoitteenamme on näin kehittää asiakaspalvelutaitojamme. Kyllä meistä nyt tulee viisaita… Itselleni on myös kouluttaminen tullut muutaman vuoden aikana pysyväksi osaksi työtä. Mielenkiintoista ja haastavaa opettaa toisia – aikuisia. Koulutusta tehdessä tulee opeteltua asiaa aina hiukan toiselta kantilta ja mietittyä myös perusteluja asioille. Perusteleminen on kivaa ja onneksi näitä koulutettavia ei niinkään tarvitse motivoida oppimaan. Lapsi- tai nuorisoasteella olisin aivan surkea… kun koulutuksen pääpaino olisi jossain muussa kuin asian kertomisessa niin enpä taitaisi pärjätä ja lehmähermotkin murtuisivat…

Kevät on kiireistä aikaa… ihanan paljon omia töitä hoitolassa ja tietysti muutamia koulutuksia, veneen kunnostusta laskukuntoon ja sitten vielä hiukan maalausta ja paklausta ystävälle omaa remonttia odotellessa. Mukava olla kiireinen – puuhakas arki pitää poissa pahanteosta lapsenkin, niin miksei sitten minua!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Tässä linkki viittaamaani blogikirjoitukseeni – https://bravablogi.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=163&action=edit

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s