Laskettelu saa reidet tuleen – lymfasukat hoitaa ”rauniot”

lymfasukat KarollaOllaan taas siinä vaiheessa vuotta, että talvelle voi heittää hyvästit. Kovin oli onneton talvi muutenkin Turussa ja niinpä kaikenlainen talviurheilu jäi tältä vuodelta harrastamatta. Viime talvena kun oikein innostuin murtomaahiihdosta ja jo harkitsin ihan uuden suksipaketin ostoa niin tänä talvena olisin sitä sitten saanut vain siirrellä varastossa. Hiihtäminen jäi siis Turussa tältä vuodelta. Nyt olen kuitenkin nuorimmaisen kanssa Suomutunturin rinteillä nauttimassa vuoden viimeisistä talvipäivistä. Tänään ekaa päivää rinteessä, pienessä tihkusateessa ja jalat tulessa painettiin. Sateen sitten yltyessä, lähes samaan tahtiin kuin palo etureisissä, lopetimme lystin kahden tunnin jälkeen. Kivaa oli ja aivan luxus äiti&poika laatuaikaa… olemmehan lähes samantasoiset laskijat – aloittelijoita vielä. Jälkihoito olikin sitten erilaista – iltasaunassa kun pohdimme jalkojemme kuntoa niin lapseni kertoi jalkojensa parantuneen ihan vain lepäämällä Wiitä pelaten. Itselläni jaloissa oli tykytystä ja painontunnetta, sekä pohkeissa puristusta. Eipä uskoisi, että minä olen se meistä joka kyykkää kahvakuulien kanssa. Onneksi olen jo runsaan vuoden omistanut taivaallisen palautumisen nopeuttamislaitteen – lymfasukat. Illan kun sohvalla köllötin noissa niin jalat tuntuivat paljon paremmilta, suorastaan kohtalaisen hyviltä. Ilman noita olisin kyllä ihan hukassa niin täällä laskemassa kuin ihan arjessanikin. Jalkojen turvotus on ikuinen riesani… mutta nyt voin sen unohtaa – onneksi. Huominen laskettelupäivä sujuu myös varmasti iloisemmin lymfasukkaillan jälkeen.

Hiljainen viikko kuluu siis täällä Lapin lumisissa maisemissa lumen sulamista seuraten Pääsiäisen jälkeen saavummekin tosi keväiseen Turkuun ja sitten voi kesänodotuksen todella aloittaa…

 

Lymfasukista lisää täältä: http://www.bravashop.fi/lymfaboots-paineluterapia-hoitolaite.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s