Tartu hetkeen – nautitaan ihasta alkaneesta kesästä

sydanVaatii uskallusta elää tässä ja nyt ja samalla tehdä päätöksiä, jotka koskevat tulevaisuutta. Mihin luottaa ja mihin ei? Kehen luottaa ja kehen ei? Olenko rohkea ja sanon kyllä? Tartu hetkeen on niin kauniisti sanottu ja silti jää niin monilta tuohon hetkeen tarttumatta. Jää uskaltamatta sanoa kyllä vaikka haluaisikin – asiaa helpottaa kovasti jos samaan suuntaan on muitakin luotettavia menijöitä.

Tartutaan hetkeen ja tehdää niitä asioita joita haluamme – olipa ne sitten päätöksiä huulten täyttämisestä, vartalohoitojen aloittamisesta, pigmentoinnin ottamisesta  tai rakastumisesta, ihan sama, rohkeat päätökset rokkaavat kevätauringon tahtiin! Nyt nautitaan ihanan kesäisestä toukokuusta – koko ihana kesä on vasta edessä, onneksi!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s