Tuulen viemää ja vauhdin hurmaa…

AiristollaNyt ymmärrän miksi miehet innostuvat viisikymppisinä moottoripyöräilystä – voi tuota vauhdin hurmaa ja samalla poskien lepatusta tuulessa viiman painaessa tuulta läpi kehon. Sadepisaroiden ropina visiirissä, jalkojen kangistuminen ja moottorin tärinä pepun alla – ei huono vaan oikeastaan aika ihanaa. Uskon tässä syntyvän tunteen siitä että kaikki on itsestä kiinni ja tätä voi itse hallita – sopivasti vaaraa ja voimaa… Minulla on tuon ajokin hallintaan ja itsestä kiinni tunteeseen vielä pitkä matka ja taidankin sopia paremmin matkustajaksi. Samanlaisia tunteita syntyy kyllä myös merellä – kylmä viima vasten kasvoja ja puhallus läpi kehon, sade- ja suolavesi lentää ja samalla mennään vauhdilla eteenpäin. Kaikki on tuossakin itsesta kiinni… ja saa tuntea hallitsevansa voimaa ja miksei joskun vaaraakin. Aina merelläkin on kivaa vaikka sivusta seuraajat voivat epäillä koko puuhan järkevyyttä ja mielekkyyttä,  varsinkin kun säät eivät suosi. Sallitaan siis hullutuksia kaikille,  sillä feromonien erittäminen lähes keinolla millä hyvänsä on kaikille terveellistä. Aivojen ja erityisesti mielen tuuletus on tehokasta merellä, moottoripyöräilemässä ja tietysti myös vaikka lenkillä tai metsässä, unohtamatta myöskään iloista hippailua hyvässä seurassa.

Kiireisiä hoitolaviikkoja eletään parhaillaan, mutta niinpä kuulen myös  monilla muillakin  työpaikoilla olevan kiireistä. Kiire on kyllä hyvästäkin – paineen alla sitä saa yleensä tehtyä hiukan aktiivisemmin asioita ja niin hommat sujuvat. Onneksi meillä hoitolassa on kiireisinäkin aikoinakin hoidoille varattu oikea aika ja siksi työn varsinainen tekeminen sujuu ilman painetta. Kiire tuntuu asiakkaalle varmasti eniten puhelimen pirinänä ja joidenkin hoitojen porrastamisena ja tietysti myös tilojemme tiiviimpänä käyttönä. Toivottavasti kiire ei ole teitä asiakkaat häirinnyt – me jaksamme juuri teidän ansiosta, asiakaspalvelu on kuitenkin tässä työssä se paras juttu. Nyt nautitaan kiireestä – onhan meillä kesä edessä ja siellä sitten häämöttää jossain myös kesäloma.

Tällä viikolla pääsen taas mittaamaan eli sitten kerron myös miten onnistuimme vartalohoidoissa miesasiakkaamme kohdalla, josta kerroin toukokuun alun blogitekstissä https://bravablogi.com/2014/05/07/nyt-on-aika/ Mittauspäivä on jännittävä asiakkaalle, mutta myös hoitajalle. Vartalohoitojen tekeminen ilman mittausta olisi turhauttavaa ja siksi meillä kaikki asiakkaat mitataan ennen ja jälkeen sarjan ja joskus jopa välissäkin… sitä siis seuraavaksi odottamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s