Syksy on Alkanut!

20140808_204442 Näin päästiin syksyyn ja arki on alkanut lähes kaikilla. Hoitola Bravassa on kesä kulunut kiireisesti ja kiitos Emmin olemme palvelleet koko helteinen kesän ajan. Hän on todellakin ensi viikolla alkavan lomansa ansainnut.

Brava blogissa oli hiljaista kesäkauden – tietoisesti. Keräsin voimia ja pohdin mediaa, ollakko vaiko eikö olla pohdinnoin? Pidän työstäni, asiakkaista ja asiakaspalvelusta, keskusteluista ja pohdinnoista kaikenlaisista asioista, mutta kuten on helppo ymmärtää niin tälläkin medialla on nurja puolensa. Nurjaa vai oikeaa… no onneksi sitä nurjaa on vain pikkasen ja sitä oikeaa niin paljon, että siitä voin oikein kiittää – Kiitos!

Helteisen kesän jälkeen on mukava laskeutua syksyyn ja arkeen. Kolmatta viikkoa nyt töissä ja monenlaista on jo ehtinyt näihin viikkoihin.  Ihanat asiakkaat omine kesälomatarinoineen ovat täyttäneet päivät ja onpa tässä jo ehtinyt pitää koulutusta ja yhden työpäivän vietin myös merellä intialaisten pigmentointiasiakkaiden kanssa. Vaihtelu virkistää, mutta ilman ihanaa arkea tuskin nauttisin siitä – tervetuloa siis ”tylsä” arki vaikka syyssateiden ja vaakaviiman saattelemana.

Valmiina taistoon, eiku siis Syksyyn!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s