”Ihmenuortumista” injektiohoidolla ja radiofrekvenssillä

Lähiaikoina olemme saaneet lukea ”ihmenuortumistarinaa” monesta eri mediasta tunnetun näyttelijän, Lena Meriläisen, kertomana. Aihe on kiinnostava ja siksi kun asiasta alkaa puhua niin siitä todella saa puhua ja ihan kaikille medioille. Mielestäni rohkea ja avoin teko häneltä, antaa kasvot vaikuttaville kasvohoidoille. Tykkään, Lena Meriläinen! Olet ikäistäsi nuoremman näköinen ja kasvoillasi on todellakin hyvä hehku ja tietysti osa hehkusta tulee sisältä…Sinusta!

Media tietysti hämmentää soppaa ja paljastaa tietämättömyytensä – kaikkien rakastama Botox sekoitetaan kauneussoppaan. Botox ei ole yleisnimi injektiohoidoille ja ymmärrän, ettei kenenkään ole mukava opettaa toimittajille perusasioita. Hienoa lukea, miten selvää Lena Meriläiselle tuntuu olevan hänelle annettujen hoitojen vaikutukset ja hoitomenetelmät. Toivottavasti omatkin asiakkaani ymmärtävät saamiensa hoitojen vaikutukset sekä menetelmät yhtä hyvin – tunnen piston sisälläni, ehken aina ole kertonut kaikkea selvästi alusta loppuun. Yritän parantaa tapojani, todellakin!

Injektiohoidoilla saadaan merkittäviä tuloksia. Useita vuosia sitten aloitin Bravassa tekemään Mesoterapiaa eli injektoin ihon sisään hoitoaineita injektorilla. Sain hienoja tuloksia ja koin onnistuvani. Nykyaikaisella injektorilla kaikki on helpompaa ja tarkasti säädeltyä, voin valita tarkasti syvyyden ja injektoidun annoskoon. Injektorissa käytetään erityistä Multi needlemultineedle-neulausneulaa, jolla aine saadaan ihon alle turvallisesti. Tuotteissa on myös huikeaa kehitystä ja uusia aluevaltauksia. Uusinta uutta on täyttöliftaus eli injektiohoito, jossa ihon sisään injektoidaan täyteainetta. Tuota samaa täyteainetta siis, jota yleensä laitetaan juonteisiin tai vaikka huuliin. Injektoimalla stabiloitua hyaluronihappoa ihon alle saadaan kaksi vaikutusta, HETI liftaava nostevaikutus ja KUUKAUSIEN syväkosteutus, koska yksi hyaluronihappomolekyyli pystyy sitomaan itseensä tuhatkertaisen määrän kosteutta. Hoidossa saadaan injektoitua esimerkiksi tuhat pientä ”hyaluronipalloa” ihon alle liftaamaan ja kosteuttamaan. Kuvassa injektoitu stabiloitu hyaluronihappo ihon alla ja vaikukset ihon alla ja päällä

Iho

Vaikutukset siis todella näkyvät heti ja myöhemmin, lisäksi samalla hoitokerralla voidaan tehdä kohdennettua täyttöä vaikka huuliin. Mesoterapiaa eli maksimaalista kasvohoitoakin teen edelleen ja silloin käytän erityistä mesoterapiatuotetta, jossa on vapaata hyaluronihappoa, vitamiinejä, mineraaleja, entsyymejä, peptidejä sekä aminohappoja. Varsinainen glow-hoito, joka laittaa ihon hehkumaa!

Radiofrekvenssi on myös noussut esille Lena Meriläisen hoidoissa, kiinteyttävänä hoitomenetelmänä. Meillä Bravassa on tehty parin vuoden ajan tehokkaita radiofrekvenssihoitoja, joilla oikeasti saadaan iho kiinteytymään. Markkinoilla on lukusisia RF-laitteita ja niillä on hyvin erilaisia vaikutuksia. Oheinen kuva paljastaa selvimmin laitteiden eroja. Kuvassa siis mono- ja bipolaarinen radiofrekvenssi sekä Endymed 3Deep, jolla saadaan vaikutettua valittuun ihosyvyteen valitulla voimalla.

technology page_monopolarrf technology page_3deeprf technology page_biopolarrf(1)

Monopolaarista RF-hoitoa en suosittele lainkaan käytettäväksi sen arvaamattomien syvien vaikutusten vuoksi – asiakas tunnistaa monopolaarisen hoidon parhaiten käytettävästä vastakappaleesta, joka sijoitetaan vartalon alle. Vastakappale saa RF:n imeytymään. Bipolaarinen hoito on turvallisempaa, mutta jää välitettavan usein vaikutukseltaan liian pinnalliseksi jotta tulokset olisivat pysyviä. Mikäli et tiedä millaista RF-hoitoa sinulle tarjotaan niin kysy hoitajaltasi. Käyttämämme 3Deep on turvallista ja tulokseltaan tehokasta.  3Deepilla voimme antaa myös fraktionaalista RF hoitoa ja sen vaikutukset ovatkin sitten jo vallan erilaiset, mutta siitä toisella kertaa. Parhaillaan Bravassa yhdistämme halukkaille RF-kasvohoitoihin vielä ledvaloterapiaa, jonka vaikutuksia kollageeninkasvun tehostumiseen selvittelemme.

Tässä siis tehopaketti tietoa tehokkaista ja vaikuttavista hoidoista, muodikkaista injektioista ja radiofrekvenssistä. Aina voi kysyä ja arvioituttaa ja taas tänään toivoin, että saisin valmiiksi kasvohoitokaavioni – ongelma ja hoitokeinot. Silloin jokainen voi etsiä vastauksia, mikä hoito mihinkin ja mihin hintaan sekä mitä kotona, mihin hintaan…

Yrittäjyydessä ihanaa – aina voi tehdä vielä paremmin ja ehkä jo huomenna teenkin, vielä enemmän ja paremmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s