Bravassa tuulee – taitaa olla pasaatituuli

Lempeä ja lämmin muutoksen tuuli puhaltaa hoitolassa  – lieneekö siis pasaatituuli? Muutoksia on siis todella luvassa, mutta vain hyviä sellaisia. Hoitolamme jo ennestään taitava, moniammatillinen tiimi saa uuden jäsenen. Joukkoomme liittyy kokenut ja ammattitaitoinen kosmetologi, jonka repertuaariin kuuluu kaikki perushoidot, mutta myös koko joukko ”uusia” hoitoja. Luvassa on mm. pysyvää karvanpoistoa valoimpulssilla, korvien rei’itystä ja ripsipermanenttiä ja tyvikohotusta. Lähipäivinä kuulette hänestä lisää.

20150126_175840Bravaan on noussut seinä, viikonloppuna aikana – ei käy siis eloni tylsäksi kun voin rakentaa ja rakentaa. Nyt vuorossa uusi hoitohuone,  katse siis hoitolan aulassa vasemmalle, entiseen kynsipajaan. Kahden jumppapäivän tulos – nyt vielä pakkelia, silotusta ja maalailua sekä ikkunan sovitusta paikalleen. Ensi maanantaina, valmis!

Yksinäinen remonttiviikonloppua antaa aikaa ajatella ja siksi tuntuu hyvältä, ihana maanantai! Koin itseni niin  onnelliseksi viikonloppuna  – voin valita mitä teen ja tehdä sitä mitä haluan. Asiat voisivat olla hyvinkin eritavalla. Olen onnellinen, että olen terve ja vahva  – jaksan nostaa Cyprok- levyt seinälle ja vain typerää peukun tyviniveltä kolottaa. Lapseni ovat terveitä ja vahvoja – kuka olisi muuten kantanut kaikki remonttitavarat ullakkokerrokseen mukisematta. Olen onnellinen aina valmiina olevista ystävistäni, jotka jaksavat juttujani sekä tietysti konsultistani, puhelinsoiton päässä olevasta rakennusmestaristani. Onnellisuutta koen myös erinomaisesta suhteesta ex-mieheen – kun minun kodissani on lapsille viime aikoina ollut tarjolla vain remonttia, rahtausta ja kotitöitä niin siellä on ehditty keskittyä esiteinien elämään  kuten tietokoneeseen ja lasketteluun. On tässä jo syitä iloita uuden viikon alkamisesta  – taitaa tulla hyvä viikko!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s