Ystävänpäivänä vietän kiitollisuuspäivää…

sydanHYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Ystävänpäivä voisi olla meidän kiitollisuuspäivä, päivä jolloin muistamme kiitollisuudella niitä, jotka ovat ystäviämme hyvällä ja pahalla hetkellä ja erityisesti silloin kun emme oikein heitä ansaitse. Muistelen kiitollisuudella monia Ystäviäni.

Onnekseni minulla on ystäviä, jotka ovat sellaisia … niin hyviä, että tuntuu etten heitä ole ansainnut viime aikoina. Remontointi ja työt ovat täyttäneet aivojeni sopukat. Silti pienessä ja isommassa hädässä on löytynyt hyvä ystävä. Ystäviä, joiden kanssa pohditaan ihmissuhdekiemuroita, puntaroidaan remonttiratkaisuja, mietitään työkuvioita ja Ýstäviä, joiden kanssa pidetään hauskaa päivin öin. Ystävä, jonka kaapissa ja pakastimessa voi olla ruokiani, Ystävä jolta löytyy se oikea lääke kun vaiva on suuri, Ystävä, joka on kiinnostunut ratkaisemaan eteisongelmani… niin ja ystäviä, jotka kanssani haaveilevat jo kesäiselle merelle. Unohtaa ei myöskään voi asiakkaita, jotka ovat niin kuin Ystäviä ja työkaveita, joiden kanssa on ollut helppo Ystävystyä sekä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa Ystävien kaltainen avoimuus on mahdollista.

Kiitollisena Sinulle Ystäväni – teet minut onnelliseksi!

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s