Skandinavian Skin Candy – uutta makeaa hoitolassamme!

Naistenpäivän aloittamaa auringonpaistetta on riittänyt koko viikoksi. Kevät hymyilee meille ja saa meidät hyrräämään – vai kuinka? Tälla viikolla on pohdittu asiakkaiden kanssa miltä kevät herätys tuntuukaan ja huomattu, että taitaapa se saada aikaan myös väsymyksen tunteita. Onneksi voimme tunnustaa myös tuon – joskus vaan väsyttää hurjasti ja silloin ei tehdä suurtekoja vaan otetaan rauhassa. Skin Candy front page Tämä vuosi on alkanut minulla monella tavalla sokeroinnin merkeissä. Sokerointia olen tehnyt jo kymmenen vuotta ja pitänyt siitä aina. Nyt olen päässyt mukaan kehittämään entistä parempaa sokeria ja valmis tuote, Skandinavian Skin Candy, onkin nyt meidänkin hoitolamme uusi sokeri. Skin Candy on on suomalainen tuotemerkki ja myynnistä vastaa Suomen Hoitolatukku. Tuotekehittelyn lisäksi teen Skin Candy sokerointi koulutuksia ammattilaisille. Kouluttaminen onkin mukavaa puuhaa kun tuotteena on helposti käsissä pysyvä sokerituote. Skin Candyn ihanat brandikuvat, kuten tämän, ihanat naiset rannalla saamme pian julisteisiin. Samalla onkin siis hyvä hetki kiittää kaikkia ihania sokerointiasiakkaitani, joiden avulla on saatu kehitettyä uutta sokeria.  Kehittelytyö toki jatkuu ja tällakin viikolla on sokeroitu ihanilla tuoksuvilla sokerituotteilla. Tuoksu ei toki noissa ole pääasia,  vaan niihin lisätty luonnonaine, josta tuoksu on peräisin. Testattavista sokereista yksi on kuin tehty miesten omaksi sokeriksi- saako miehet oman sokerin jää vielä nähtäväksi, mutta mukavaa testaaminen ainakin on. Kasvokarvojen poistaminen miesten kasvohoidossa antaa kyllä siistiytyneen perusilmeen. Poissa on korva- ja nenäkarvat ja kulmakarvatkin ovat selkeän muotoiset. Sokerilla käsitelty iho saa samalla myös hoitoa ja tehokkaan mutta lempeän kuorinnan. Kannatan miesten omaa kasvosokeria. Erityistä uutta tuossa sokerissa on sen koostumus. Karvat irtoavat nyt helpommin ja ihoon takertumista on vähemmän. Erinomainen koostumus mahdollistaa myös spaattelin käyttämisen sokeroinnissa. Voin nyt levittää sokeria käden sijasta myös metallispaattelilla – alkuun tuo voi vaikuttaa kivuliaammalta keinolta, mutta totuus on toisenlainen. Kaikki asiakkaat, joille olen spaattelisokerointia tehnyt ovat yhdenmukaisesti todenneet, että levittäminen on spaattelilla kivuttomampaa ja ”repäisy” tuntuu samalta kuin kädelläkin. Skin Candy onkin fiksumpi tapa sokeroida – nyt testaamaan meille hoitola Bravaan. Mikäli haluat lukea lisää tuosta uudesta sokeristamme niin klikkaa seuraavalle sivustolle http://www.skincandy.fi Mukavaa viikonloppua kaikille! Meidän perheellä on ohjelmassa venemessuja ja synttäribileitä –  siis jotain aivan muuta kuin mitä lapseni odottivat, kun kerroin meillä olevan viikonloppuna ohjelmaa. ”Bauhaus-tyyppistä” rahtausta töihin tai kotiin odottivat kuulema lapseni, mutta välillä on hyvä ottaa rennosti ja kerätä voimia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s