Lupa Nauraa – huumorilla maanantaihin…

Onnellinen on ihminen, jolla on hyvä olla ja joka pystyy nauramaan itselleen…

Vietin viikonlopun varsin kiireisessä merkeissä, oman harrastukseni parissa. Purjehdusta ja purjehtivia naisia oli ohjelmassa -vielä ei toki liidetty merellä vaan ihan maalla, mutta luonnon keskellä oman porukan kanssa. Ihania naisia, koulutusta, luonnossa olemista, saunomista, uuden asian oppimista, hyvää ruokaa, virallisia päätöksiä ja aivan hulvatonta huumoria. Siitä on kyllä hyvä seminaari tehty, todellakin todellakin…

gamnam style minäHyvän seminaarin tekee myös tietysti myös siihen osallistuvat ihmiset. Meidän persoonia pullollaan oleva naisjoukko, joihin sopii oivallisesti lause ”Not ordinary women” on mahdollisuuksia pullollaan. Jokainen on ihminen paikallaan… avoimuus, toisen kunnioittaminen, hyvänmielen jakaminen ja positiivisuus – siinä se on  kaava hyvään.

Huumori on erinomainen voimanlähde ja nauraminen lääkettä, itselleen nauraminen vasta hyvää lääkettä onkin… Jaan teidän kanssanne nyt seminaarimme parhaimmat naurut. Illan viihteeksi tempauduimme korealaiseen tunnelmaan ja muiden yllätykseksi vedimme päälle parhaimmat. Minäkin siis tanssivaksi tähdeksi sonnustauduin – jos tuosta vielä kosmetologi kaunistuu niin sitten on ihme. Tämän kaunottaren kun pohtii tanssivan Gangnam style musiikin tahdissa niin johan naurattaa vielä enemmän ja jos miettii, että tällaisia kaunottaria tanssimassa viisin kappalein niin ymmärrätte ettei naurusta meinannut tulla loppua.

Maanantaita siis kaikille ja ihanaa alkavaa viikkoa, huumorin merkeissä. Nauruhan pidentää ikää, joten antaa mennä… Gangnam style – Karoliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s