Viides päiväkin jo illassa…

Takana neljä aamua yrttiteellä ja munakkaalla, pippurikanaa ja pippurikanaa sekä pippurilla maustettua munaa.  Puhdistavaa hivenainejuomaa, aminohappokapseleita ja oikean ruokailurytmin harjoittelua…

Takana myös 3,9 kg ja 3 cm vatsan korkeimmasta kohdasta ja todellakin jo tuo muutos tuntuu hyvältä.

Löytömatka myös omiin syömistottumuksiin – olen huomannut, että minulla ei ole suuria mielitekoja kuin nälkäisenä, mutta syön tavan vuoksi. Lounaaksi liian suuri salatti, kahville jotain seuraksi, illalla syötävää TV: ääreen ja kun välissä vielä kysyy mitäs sitten syötäisiin ja miettii olen ansainnut – oluen, on soppa valmis. Entäpä jos ei syötäisi, kun ei ole ruoka-aika tai en ole edes nälkäinen. Mitäs muuta sitä voisi tehdä? Onko tapa vai mieliteko syöminen huonompi huonompi juttu, en ota kantaa, mutta tällä kuurilla saa apua kumpaankin. Makeanhimo helpottaa ja oikea ruokarytmi tulee elämään.

Kuuriin kun vielä yhdistää kasvojen tehohoitoa – kuorintaa ja tehoseerumeita. Saimme hoitolaan erän Murad Sleep Reform seerumia ale hintaan. Tuolla seerumilla on botoxin kaltainen vaikutus – muutaman päivän ajan voidetta otsaan ja rypisteleminen on mahdotonta. Myymme seerumit nyt -25%

Piukkoja kuurinaloitusviikon päiviä jäljellä vielä kaksi, lauantaina syöminen sitten muuttuu jo niin, että voimme syödä koko perhe samaa ruokaa. Matkaa tavoitteeseen eli -8kg on siis 24 päivää… ei kuulosta pahalta vaan oikeastaan hyvältä, nuo päivät roikun vaikka löyhässä hirressä näillä tuloksilla.

Jotkut asiakkaat ovat innostuneet tästä 28 päivän tehokuurista ja mikään salaisuushan tämä ei ole. Mielelläni autan muitakin saamaan tuloksia. Minulta voi tietysti koska vaan kysyä neuvoa, mutta  sovimme hoitolaan esittelyn tästä tehokkaasta kehon puhdistuskuurista tiistaiksi 14. 4 klo 19. Jos olet kiinnostunut tulemaan kuulemaan, ilmoittaudu Karolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s