Kehonpuhdistusta takana kaksi viikkoa…

Matka jatkuu ja keho puhdistuu… nyt tulokset alkavat näyttää hitaammilta vaa’alla, mutta selvästi muutoksia kehossa näkyy. Vaatteet mahtuvat paremmin ja vatsa tuntuu erilaiselta. Pakaroiden iho on siloontuneempi ja ristiselästä on hävinnyt jotakin. Jos joku nyt miettii pystyykö tähän niin voin suositella ihan kaikille – jos mun muistilla ja järjestelmällisyydelläkin tämä on tuottanut tällaista tulosta niin ihan kaikille muillekin tuloksia syntyy. Ongelmallisimpana dieetissä koen tosiaan tuon järjestyksien muistamisen, rytmittämisen sekä valmistautumisen. Illalla jos laittaisi aina kaiken valmiiksi niin, olisihan sitten aamu ja seuraava päivä helppoa, eikä tuo paljoa vaatisi. Huonollakin rytmillä siis erinomaisia tuloksia, kannattaa kokeilla. Kaikille jotka haluavat kuulla lisää ja/tai hankkia tuotteita on siihen mahdollisuus nyt tiistaina 14.4. Klo 17.30 ja klo 19 hoitola Bravassa, Eerikinkatu 22 b A 16, Ullakkokerros. Tilaisuus on maksuton eikä sido mihinkään, tietenkään.

endymed kuvaNopeaa tietä täydellisyyten ei ole ellei käytetä kirurgin veistä – sen opin Tallinnassa Joa Duvgårdilta. Kiinteytystä on mahdollista saada kaikille, mutta todelliset tulokset vaativat aikaa ja sitoutuneisuutta. Tietenkin on myös nopeita keinoja ja niidenkin apu voi olla merkittävä. Kaksi viikkoa sitten aloittamani Sleep reform -voide, joka sisältää luonnon botoksia estää jo nyt otsani rypistelyn. Kun en pysty otsaa kurtustamaan niin onhan tuo sileämpi… mutta kun voiteen käytön lopettaa tilanne palautuu. Kestävät muutokset ovat sitten niitä, joiden eteen on tehtävä useita hoitoja ja sitouduttava. Hoitosarjassa, jossa tehdään oikeassa järjestyksessä Vital Injektor-hoitoa, mikroneulausta ja 3 Deepiä voidaan saavuttaa erittäin merkittävä muutos ihossa. Sitoutumiskykyisille asiakkaille tulossa kiinteytyshoitosarja vailla vertaa lähiaikoina. Viikonloppu takana ja työviikko edessä – jos on puuhakkaita viikonloput niin vauhtia ei puutu viikostakaan… hoitojen lomassa tällä viikolla Bravaan asennetaan uusi keittiö, pahoittelen jo nyt häiriötä. Uuden keittiön myötä saamme kytkettyä kauan kaivatun tiskikoneen… hyvästi siis tiskivuoret Bravan keittiössä.

Nyt työn touhuihin – mukavaa viikkoa kaikille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s