Kehon kuurausta, keittiöremonttia ja ihmiskokeita…

Kevätkiireitä todellakin todellakin…

Takana on siis kuukauden kehonpuhdistuskuuri ja erinomaisia olivat tulokset. Odotetusti painoa meni alas yli kuusi kiloa, vatsaa pömpöttää vähemmän ja olo on kaikenkaikkiaan mukavampi. Hämmentävästi lupaukset kulumakipujen häviämisestäkin toteutuivat – peukalon tyviniveleni ympäriltä laski näkyvä turvotus ja lepokipu on kokonaan poissa. Pärjäsin myös ilman suolaa, vaikka en siihen uskonut  – yhtään lakritsia tai salmiakkia ei ole syöty ja ruokakin on suolatonta. Verenpaineet on matalia, mutta huimaus on hallittavaa. Aivan viimeisenä päivänä sain viitteitä myös hormonaalisen toiminnan olemassaolosta, hassua. Kehonkuuriissa laitetaan ruokailut kohdilleen, puhdistetaan insuliinireseptorit ja keho muutenkin, resetoidaan hormoonitoimintoja – suosittelen kaikille. Mitä nyt muuttui muuten – löysimme lasten kanssa taas todelliset kasvissyöjät itsestämme. Keittiömme käytetyin tuote on kesäkurpitsa ja paprika, kalaa syömme useita kertoja viikossa ja molemmat lapseni ovat tykästyneet itsetehtyyn joghurttiin. Lapseni osaavat nyt myös valmistaa tuota herkkua… Elämä jatkuu, mutta nyt rytmittelen valkoisia, vihreitä ja punaisia päiviä …

20150423_191824_resizedBravan keittiössä kohisee nyt tiskikone… keittiöremontista selvittiin viikossa, keittiö on nyt päivitetty tälle vuosi kymmenelle ja jäljellä on vain hiukan maalailua. Kiitos asiakkaille ymmärtämyksestä – tämä uudistus helpottaa meidän työelämää ja joka kerta kun menee keittiöön tulee hyvälle mielelle.

Skin Candy- sokeri on suomalainen tuote ja brändi. Olen päässyt mukaan tuotteen kehittelyyn ja kokenut siinä monta ahaa-elämystä. Tuotekehittely on käynnissä ja sokeroinnin loppuvoiteen lisäksi kehittelyn alla on kotihoitotuoteet. Kotihoitoon kehitellään nyt aluksi tuotetta, joka helpottaisi sisäänkasvaneiden karvojen ja näppylöiden tuomaa ongelmaa. Tuote on itseasiassa kokeiluvaiheessa ja olemme siis aloittaneet ihmiskokeet. Vielä yksi testituote odottaa ottajaa – mikäli sinullaon ongelmana näppylät ja sisäänkasvaneet karvat, otatko yhteyttä…

Kevät kiireistä tällä viikolla laskeudutaan vapputunnelmiin – onnellista menoa! Toivotaan kaunista ilmaa juhlakansa pääsee vappupäivän pikmikille ja minä venetöihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s