Marraskuusta vihdoin joulun viettoon

Pikkujoulun lettikampausMarraskuu on onnellisesti takanapäin ja alkaa talveen iloa ja lämpöä tuova joulukuu. Joulusta ja joulun juhlinnasta voimme olla montaa mieltä, mutta ilman joulun tuomaa valoa olisi talvemme vielä synkempi. Syksy näyttää meille nyt viimeisiä taivaanmerkkejä – sataa ja tuulee niin ettei lentoon lähdöstä paljoa puutu. On synkkää ja pimeää, ulos ei tee mieli.

Sytytetään kynttilöitä ja tunnelmallisia valoja ikkunaan, ripotellaan joulun ihanampia askarteluja sinne tänne ja koitetaan unohtaa siivoaminen. Ostetaan pipareita ja rusioita ja pähkinöitä… Muistetaan, että joulu on lasten juhla ja lapsien toiveethan ovat loppujen lopuksi yksinkertaisia. Erinomaista palautetta sain omalta teini-ikäiselta viime viikonlopusta. Oli ihana viikonloppu koska perjantaina oli hyvää ruokaa, lauantaina kylässä oli todella hyvää ruokaa ja sitten vielä sunnuntainakin oli ihan täydellistä ruokaa. Siinä oli hänen helppo nukahtaa hymy huulilla, ihanan viikonlopun jälkeen. Sellaista ihanaa ei ole vaikea lapsille järjestää… tavallista kotiruokaa ja jouluna sitten jouluruokaa, ihanaa.

Pikkujoulujen juhlista on nyt myöskin mukava nauttia täysin rinnoin. Juhlahumuun valmistamisessa voimme Bravassa olla vielä paremmin avuksi nykyään uuden hiusklinikkamme toimiessa nyt täysipäiväisesti. Jenniltä syntyy juhlakampaukset ja meikit käden käänteessä. Nykyään kovin suosittuja on erilaiset lettikampaukset ja niitä onkin loihdittu nyt meilläkin. Ensi viikolla haaveilen itse kokeilevani hiuspohjan haudehoitoa – siitä kun on apua kaikille ketkä kärsivät kutiavasta, hilseilevästä, rasvoittuvasta tai vaikka kireästä päänahasta. Omassa päässäni taitaa olla ongelmana lähinnä tuo jonkinlainen kireys pään sisä ja/tai ulkopuolella. Uskon tuon kireyden mukavasti helpottuvan Jennin pitkällä hieronnalla…

joulupalloViikonloppuna kerätään voimia ja tehdään jotain nautinnollista ja rentouttavaa työn vastapainoksi. Minä rakennan liukuovea, mutta voisihan sitä vaikka istua sohvallakin kirjan kanssa. Oikein mukavaa ensimmäistä adventtia kaikille!

kuvia https://www.instagram.com/brava_kosmetologinenhoitola/

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s