Hyvää Uutta Vuottta 2016!

brava Uuden vuoden toivotusTaas on kulunut vuosi – työntäyteinen ja mielenkiintoinen, onnellinenkin voisi sanoa. Uuteen vuoteen on mukava jo kurkoitella kun uusia juttuja on tiedossa. Päätinkin nyt kertoa pienet terveiset hoitolan tuulista kaikille teille. Kaikilla Bravalaisilla kun on jotain uutta meneillään:).

Isoin muutos Bravassa on Jenni, joka on aloittanut meillä keväällä. Jennin myötä hoitolassamme on nyt täyden palvelun parturi-kampaamo. Palveluja löytyy laidasta laitaan ja vuoden 2016 alussa Jenniltä saa myös hiustenpidennyksiä sineteillä tai Magokiinnityksellä.

Emmin pitkiin työpäiviin mahtuu myös uuden opettelua ja hänen uutuustuotteeksi nostan aivan täydelliset kulmakarvojen tuuhennukset. Nyt ei ole huolta vaikka kulmat olisivat ristissä tai karvat kadoksissa, Emmin laittamana kulmista saa täydelliset.

Henna on aloittanut liiketerapiaopinnot ja hän pystyy jo nyt opastamaan asiakkaita löytämään terapeuttisen liikkeen, jonka avulla pystyy itse voimaan paremmin. Hieronta, johon on yhdistetty omaa kehon liikettä ohjaava neuvonta, pitää lihasjumit loitolla – suosittelen!

Sirpan loppuvuoden täyttivät pigmentointiasiakkaat – Sirpan taitavissa käsissä saikin moni aivan uuden ilmeen ja melkoisen kasvojen kohotuksen. Silmien rajaukset ja kulmakarvojen pigmentoinnit ovat nyt in! Mikäli aamuihin etsii helpotusta, suosittelen pigmentointeja ja aina on silmät jo valmiiksi päässä herätessä.

Minun, Karoliinan, vuosi alkaa mielenkiintoisesti ainutlaatuisen Biodermogenesi-laitteen kanssa. Koehoidot on nyt tehty ja on aika päästä tosi toimiin – häivyttämään arpia ja kiinteyttämään ihoa. Uuden menetelmän arpihoidoilla saa aivan uuden ihon – tervetuloa hoitoihin!

Oikein mukavaa vuoden vaihdetta kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s