Syksy on saapunut Bravaan…

Blogihiljainen kesä takana Bravan blogissa – kesä ladattu akkuja ja kirjoiteltu muita juttuja. Talven tuloa odotellessa on mukava kertoilla taas hoitolan kuulumisia sekä omia ajatuksia.

IMG-20160802-WA0013Kesälomailu tekee hyvää, sain huomata sen taas tänäkin kesänä neljän viikon purjehduslomalla Viron ja Latvian vesillä. Ensimmäisenä lomaviikkona karistaa mielestään työkuviot. Tänä vuonna tämä kävi helposti sillä vietin viikkoa naisten kanssa purjehtien Turusta Riikaan, naisten kanssa merellä naureskellen siis. Toisen lomaviikon aikana huomaa ajattelevansa enemmän peruselämän juttuja, syömisestä nukkumiseen, kuin jotain sen suurempaa. Kolmantena viikkona huomaa ajattelevansa jo töitä, uusia suunnitelmia ja ideoita sekä kaipaavansa asiakkaita. Neljännen lomaviikon aluksi onkin jo mieleista viettää yö kirjoittaen ajatuksia ylös.Tietokoneen avaaminen tuntuu kivalta ja työhön paluuta alkaa odottamaan. Onneksi on mahdollista olla välillä poissa – nollaamassa ajatuksia ja keskittymässä läheisimpiin. Toivottavasti useimmat teistäkin saitte nauttia – Lomasta!

IMG_20160903_225610Syksy tuo uutta ja hoitolaankin muutosta. Olen mukana kehittämässä uutta Scandinavian Skin ihonhoitosarjaa – skandinavisuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta  samassa paketissa. Ihanat asiakkaani ovatkin jo saaneet esimakua tulevasta ja paljon muutakin on luvassa. Mielessä on jopa skandinaavisen luonnon tuominen hoitolaan, nähtäväksi jää teemmekö töitä pian keskellä koivikkoa. Ihana päivä viime torstaina kuitenkin kuvausten merkeissä, metsästä kaurapeltoon, kiitos Mimosa.

Syksyn aikana pysyn kiireisenä myös Skin Candy sokerin merkeissä. Useimmat asiakkaat ovatkin jo kokeilleet karvanpoistoa, joka samalla on ihonhoitoa  ja parasta sellaista. Skin Candyn sokereissa on lisättynä Xylitolia, joka kosteuttaa ja tasapainoittaa ihon normaalifloran koostumusta. Sokerointia turvallisesti nyt siis myös erityisen herkkäihoisille. Skin Candy ilosanomaa olen siis viemässä maailmalle – parasta mahdollista sokeria Suomesta maailmalle.kaikkitytötrannalla_taustalla_1_web

Viime talvena aloimme tehdä vaikuttavia hoitoja erilaisille arville. Italialaisten kehittelemä Biodermogenesi- hoitolaite onkin tarjonnut apua jo kymmenille asiakkaille. Erityisen vaikuttavaa apua hoito tarjoaa raskausarpiin – jokaisen hoidetun arvet ovat siloittuneet ja nousseet kuopalta, mutta arpijuovan häivyttyminen muuten on yksilöllistä. Hoidon aluksi tehty arvio antaa meille onneksi hyvä ennusteen vaikuttavuudesta ja hoitokertojen määrästä. Syksyn aikana aloitamme vihdoin kiinteyttävät Biodermogenesi-kasvohoidot.

Syksy tulee siis kohinalla, mutta nautitaan siitä…

 

 

Vastaa