Baby is Born – FacialFusion on valmis

FacialFusion kasvohoitolaite
FacialFusion kasvohoitolaite

Vuoden päivät olen ollut asiantuntijana mukana kehittämässä hoitolaitetta kauneudenhoitoalalle. Matka tuotekehittelyn saloihin on ollut opettavasta ja mielenkiintoista. Kehittelytiimissämme on ollut useamman alan asiantuntijoita, jolloin kaikilta saadaan se paras osaaminen tiimi parhaaksi ja lopulta  tietysti myös asiakkaan parhaaksi – erinomaisen hoidon muodossa.

Nyt siis kasvolymfaa, kosteakuorintaa, syväkiinteytystä ja imeytystä samalla laitteella. Vielä kun joukkoon laitetaan happpokuorintaa  ja vaikka mikroinjektointia niin jo voi olet hoidolla olettaa saatavan paljon aikaiseksi. Kaikille ihoille ei aivan kaikkea, mutta jokaiselle varmasti useampaa hoitomenetelmää pääsemme tekemään.

FacialFusion kasvolymfalla pääsemme tehostamaan useimpia hoitoja, mutta erityistä apua tästä on raskaalle veltostuneelle iholle ja kaksoisleualle, akne ja rosacea ihoille sekä tietysti ikääntyneelle ja huonokuntoiselle iholle. Lymfassa valitsemme usean tehon ja hoitopään valikoimista hoitomenetelmän, joka sopii hoitoalueelle.

FacialFusion kasvohoitolaite /kosteakuorinta
FacialFusion kosteakuorintaa ihon kirkastamiseen

Dermafusion kosteakuorinta tekee ihosta syväpuhtaan ja heleän, samalla voimme heittää hyvästit kivuliaalle nyppimiselle. Tällä menetelmällä saamme ihosta nousemaan hellästi jo suurimman osan talista. Kuivaihoiset taas kokevat nuortuvansa silmissä sillä kuivuuden aiheuttamat pintarypyt voi tämän jälkeen unohtaa menneisyyteen. Dermafusion menetelmän täydentää hoitopään punainen valo koko syväkosteutuksen ajan. Punainen valo tunnetusti parantaa ihon laatua mm. vaikuttamalla kollageeniin ja stimuloimalla epidermiksen soluja.

RF-Fusion tuo hoitoon syväkiinteytystä hellästi ja kivuttomasti. Teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta sekä kiristää sitä ja toisaalta kutistaa pintakapillaareja sekä rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja  kuona-aineet poistumista ihosta. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho.

ELPO-fusion on hoitomuodoista viimeistelijä eli sen vaikutuksesta saamme imeytettyä hoidon lopuksi ihoon vaikuttavia aineita. Nobel-palkittua elektroporatiomenetelmää käyttävä ELPO-fusion saa sähkömagneettisen aallon avulla muodostettua ihoon tilapäisiä kanavia, joista aineiden imeyttäminen syvemmälle on mahdollista. Ihon ravitsemus- ja kosteustasapaino paranee aivan solutasoa myöten.

Näitä hoitoja siis tästä eteenpäin saatavana hoitola Bravasta. Kaikki kasvohoidot nyt siis vaihettavissa FacialFusion hoitoon ja näissä hoidoissa hoito-ohjelma valikoidaan asiakkaan, Sinun,toiveiden mukaisesti. Mikä on sinun ihohoitosi tavoite – kerro se hoidon aluksi niin aloitetaan taisto kohti päämäärääsi käyttäen järeitä aseita – FacialFusionin ylivoimaa.

2 comments

 1. Facial fusion vaikuttaa lupaavalta. Saako siihen koulutusta ja missä. Minkähibtainen investointi jne?

  1. Hei Maria, kiitos palautteestasi. FacialFusion on todelakin monien mahdollisuuksien laite hoitolatyöhön. Sen lisäksi se on vielä Suomessa valmistettu ja suunniteltu. Laitteeseen saa koulutuksen ja paikka sovitaan hankinnan yhteydessä. Olen itse sitoutumut pitämään koulutuksia, mutta toki Hoitolatukustakin saa koulutusta tarvittaessa.
   FacialFusionin hinta on noin 10 000 euroa eli kilpailijoihin verrattua olemme todellakin hyvä vaihtoehto.
   FacialFusionin kanssa olemme suunitelleet käytettävän Scandinavian Skin ihonhoitosarjaa, jonka kehittämiseen olemme myös käyttäneet paljon voimavaroja. Sarjassa käyteetään ihonhoitoon suomalaisia tehoaineita kuten rikastettua kauraa, xylitolia ja tyrniä. Mielellämme kerromme lisää Scandinavian Skin sarjastakin.
   Lisää infoa minulta, Karoliinalta 0400-906 758 tai Hoitolatukusta 02-21 22 200

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s