Skin Candyllä väriä maailmalle…

Niin tai ainakin messuille ja  Cosmoprof Asia maailmaan. Tuhansien messuosastojen joukosta Skin Candy erottui jo kaukaa – omalla värimaailmalla. Meidän printtiseinät ja ja voimakkaat värit hehkuvat muiden musta-valko- harmaiden osastojen joukossa. Osastoamme sisustivat myös Skin Candy rekvisiitta uimapatjasta rantakassiin ja tietenkään rantapalloa unohtamatta. Huomiota saivat myös pienet yksityiskohdat kuten pilkkukengät ja pilkullinen käyntikorttirasia. Kun vielä tarjoilimme Marianne-karkkeja, lakritsia ja salmiakkia sekä tietenkin asiaan kuuluvaa suomalaista palanpainiketta kiinnostuneille niin osastomme oli täydellinen. Täydelliseen messuosastoon  kuuluu tietysti myös täydelliset naiset,  pilkkumekoissa ja hiusruseteissa, pilkkukengillä ja punaisella huulipunalla. Tietenkään ei sovi unohtaa täydellisen ständimme miehiä eikä Tarua – kaikkien panostus oli paikallaan ja auttoi meitä onnistumaan. Näillä eväillä saimme melkoisesti positiivista huomiota Aasiasta.

dsc_0030

Kolme pitkää messupäivää kontaktoimme asiakkaita ympäri Aasiaa ja tietysti joukossa oli satunnaisia kulkijoita Euroopasta, Amerikasta sekä Arabimaista. Sytytimme monella ajatuksen – tämä on jotain erilaista ja myönteisellä tavalla. Osa pysähtyi vain kehumaan yleistä ilmettämme ja ständiämme. Tietysti saimme pitkiä katseitakin ja pohtivia kysymymerkki-ilmeitä, mutta jos huomio jaettaisiin saaveihin olisivat kehut jo valuneet yli reunan, negatiivisten kommenttien tai ilmeiden tuskin peittäessä saavin pohjaa. Onnistuimme myös kontakteissa ja nyt eräillä alkaakin kiireiset ajat kun kaikkien kiinnostuneiden joukosta etsitään muutamaa helmeä joukkoomme ajatuksella Share the Fun with Skin Candy.

dsc_0029_6

Kaiken voi tehdä niin monella tavalla, mutta heittäytyminen hiukan vaikka överillä tavalla hauskaksi, leikkisäksi tai jopa hölmön onnelliseksi tuo hymyn kanssakulkijan huulille. Hymy huulilla monia asia tuntuukin sitten kiinnostavammalta. Skin Candy on myös todistanut ettei tällä ole edes vaikutusta tuotteen imagoon, ammatillisesti. Meihin suhtaudutaan silti kiinnostavina yhteistyökumppaneina ja toimitusjohtajamme tarjotessa käyntikorttiaan pallomekossa saa hän toki hämmästyneitä katseita mutta toisaalta myös kunnioitusta, uskoisin. Seuraavan, syntymässä olevan brändimme taistelut ja lempeät kosketukset saivat siis vain vahvistusta – olemme oikealla tiellä. Merkittävää bisnestä voi tehdä leikkisästi, hymy huulilla.

Hongkongin messuilla on helppo luoda yleiskatsaus siitä mikä nyt on in maailmalla. Pyörähtämällä ympäri ständimme edessä näin hoitolaitteiden valtavan valikoiman – tehokasta hoitoa kasvoille ja vartalolle mutta myös hoitolaitteita intiimialueiden kiinteytykseen. Naisille onkin tarjolla piukennusta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Messuilla oli myös valtavat määrät naamioita, kertakäyttöisiä ja koneellisia maskeja, hulluttelevia printtinaamioita sekä arvokkaasti pakattuja luxustuotteita. Messujen kiertämiseen olisi voinut käyttää helposti kolme päivää ja joka päivä olisi löytänyt jotakin kiinnostavaa sekä varmasti erilaistakin.

dsc_0026

Aasian kierrokseni jatkuu ja nyt on aika hengähtää hetkeksi, lomailun merkeissä. Meidän matkassa messuilta on ainakin ihanan tuntuinen kädenjatke hieromiseen eli laite jolla saa helposti kipeät niskat tai pohkeet pehmeäksi Tietysti mukana kulkee myös muutamia naamioita, jotta matkaväsymys sekä auringonpaisteen negatiiviset vaikutukset saadaan kumottua.

Terveisiä teille Suomeen, ihmispaljouden keskeltä. Täällä huomaa, että jopa marraskuun pimeydessä on hyvä muistaa että meillä on Suomessa jotain aitoa ja erilaista. Sellaista, jota aasialaiset turistit kilvan yrittävät tallentaa jokaisen kameraan. Messuilla kerran Suomessa vieraillut australialainen herrasmies kertoikin minulle vierailustaan  Turun Saaristossa ja Houtskärin saaressa näin. Teillä on mahtava luonto ja äärettömän kaunis saaristo, ihanat rakastettavat ihmiset, parhaat juhlat sekä maailman parasta vodkaa.

Hymy huulilla, hyvällä mielellä mukavaa viikonloppua☺

Vastaa