Ystävänpäivän tunnelmissa…

sydanYstävänpäivän postikortit on tänäkin vuonna postittamatta, lahjat ostamatta ja juhlallisuudet valmistelematta. Ystävänpäivän tunnelmia on lähinnä sydämessä ja suurena kiitollisuutena, kaikista läheisistä ihmisistä, ystävistä, asiakkaista, työtovereista ja perheestä. Kiitos, että olette olemassa – jokainen ihana!

Tavoitella voisi vaikka kuuta taivaalta, suuria saapppaita, Roope Ankan kaltaisia rikkauksia tai aarrelaiva Nuestra Senora de Atochan kaltaista 320 miljoonan euron arvoista aarretta… olisihan noissa koruissa säihkettä, varmasti.

Oman elämän johtotähteä kun asettelee se tuskin myöskään keikkuisi auton konepellillä tai minkään luxuskodin yläpuolella, miljoonajahditkaan eivät johtotähteäni ansaitsisi saati kelohonkakartano Lapin riemuissa.

Lienenkö ollut erityisen altista maaperää vai vain hyvinkin kuuntelevainen oppilas kun aikoinaan sairaanhoitajakoulussa pänttäsimme päähämme tavoitteiden merkitystä. Teimme tavoitteita lähes kaikelle – omalle elämälle ja opinnoille, työharjoittelulle, potilaille ja hoidolle … no paperille kuitenkin, laadittiin lauseita ja usein melko koreita ja joskus jopa melko mahdottomia. Tavoitteiden laatiminen muuttui helpoksi, melko luontaiseksikin toimintamalliksi minulle. Siksi kysymys miksi on minun hiljainen mielikysymykseni – taidankin eniten kysyä sitä itseltäni, ihan hiljaa.

Oman elämän haaveita ja unelmia,  suuntaa ja määränpäätä, tähdenlentoa tai sateenkaarenpäätä etsiessä on hiljaisia kysymyksiä esitetty. Tavoitteet ovat olleet jo kauan olemassa ja hiljaiseen kysymykseen täytyy tulla tavoitteeen mukainen vastaus, ei ehkä joka päivä mutta riittävän usein kyllä.

Yhtä suurta kiitollisuutta kuin tunnen ystävistä ja läheisitä, ihmisistä –  tunnen myös siitä että voin elää elämääni näin. Onnellisuuden tavoittelu saa olla yksi elämäni tärkeimmistä asioista.

Oman elämän ”herruutta ja rohkeutta” jokaiselle ja oikein Ihanaa Ystävänpäivää!

Ystävänpäivän kunniaksi tarjoaa Bravan Jenni kaikille Ystäville  – kampaukset ystävyksille -25% varaustunnuksella YSTÄVÄ.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s