Kevätaurinko iskee kasvoille

Kevät on jo kurkkinut päiviimme, lisääntyneen valon myötä. Olemme saaneet viettää ensimmäisiä aurinkoisia päiviä – paiviä joista voi melkein haistaa kevään.

Keväinen aurinko on meille hyvästä ja pahasta. Kasvojen iholle auringon säteet iskevät nyt kirpakasti sillä talven pimeydessä nukkunut iho on herkkä. Auringon terävyydeltä onkin nyt tärkeä suojautua erityisesti meikillä tai aurinkovoiteella. Erityisesti pigmenttihäiriöistä kärsivien on tärkeä estää auringon suora kontakti ihon pintaan.Suojautuminen kuitenkin kannattaa sillä Auringon silmille näkyvä valo herättää aivoissa serotoniinin tuotannon  ja virkistää näin meitä erityisesti. Viikonloppujen valoisat aamut kannattaakin hyödyntää ulkoilemalla  sillä valon vaikutukset ovat suotuisimmillaan aamun aikana. Kun valossa oleskelee aamulla, mieliala kohenee ja yöunen laatu paranee ja  olo tuntuu virkistyneeltä. Luonnon piristyslääkettä siis auringosta nauttimaan…hep,hep

microijnjector-x-2Kevätaurinko paljastaa kodin pintojen pölyt mutta myös kasvojen ihon kunnon, raadollista mutta totta. Hyvässä valosssa ja erityisesti auringon paisteessa ihon epäkohdat korostuvat. Minulta tällä viikolla kysyttiin turvallista ihmelääkettä ikääntyvälle iholle ja kauan ei tarvinnut miettiä. Kaikkien ihot hyötyvät mikroneulauksesta ja varsinkin koneellisesta mikroneulauksesta. Micro injector- hoidossa saadaan neulattua ihoon 217 iskun sekuntinopeudella pieniä reikiä ja näin aiheutetaan ihoon  hallittu vaurio. Sen seurauksena iho alkaa korjaamaan itseään, paranemisprosessi lisää voimakkaasti kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Mikro Injectorin erityinen hyöty on siinä, että samassa hoidossa voidaan säätää neulaa monelle eri korkeudelle(vrt. rulla, joista valitaan se osuvin neulan syvyys). Näin voidaan hoitaa isoja huokosia, pintayppyjä ja vaikka ihon veltostumista samalla hoidolla. Mikro Injector on myös asiakkaalle kustannustehokas, sillä jokainen hoito on samanhintainen eikä rullaa tarvitse erikseen ostaa. Erinomaista on myös hygieenisyys, sillä jokaisessa hoidossa käytetään uutta puhdasta ja terävää neulaa.

AiristollaHelatorstaihin on tästä viikosta aikaa neljätoista viikkoa. Meistä aikuisista kuulostaa vähältä, mutta nuorison mielestä toki melkein ihmisen iältä. Kun tietää miten aika juoksee ymmärtää että hetkenä minä hyvänsä olemme tuolla toukokuun lopussa  ja silloin nautimme kevään parhaimmista hetkistä. On aika aloittaa kesä puhdistamalla parveke, virittämällä kesäkalusteet, korkkaamalla mökkikausi tai nostamalla purjeet veneilykauden kunniaksi. Valmistaudutaan kesäaurinkoon ajoissa ja aloitetaan hoidot jo nyt – kesällä voimme sitten nauttia tuloksista.

Kesää jo odottaen, viikonlopun työniloista nauttien – oikein ihanaa viikonloppua kaikille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s