Tiesitkö tämän Viikingeistä?

Scandinavian-Skin-Agefight-square-lrMielikuvissamme viikingit tuovat mieleemme tarunhohtoisen jykevällä laivalla seilaavan merten sankarin. Karismaattisten miesten rinnalla viikinkiyhteisössä eli myös varsin edistyksellisiä naisia. Viikinkinaiset olivat tuolloin aikaansa edellä sekä itsenäisyydessä ja tasavertaisuudessa. Miesten seilatessa merillä vaimot huolehtivat maatiloista ja linnoista sekä niiden puolustamisesta. Mies uskalsi luottaa vaimolleen omaisuutensa ja vallan merkkinä nainen kantoi vyöllään talon, aittojen ja hopeakirstun avaimia. Purjehduksille naiset seurasivat miehiä kun tarkoituksena oli valloittaa uusia asuinmaita. Taloutta ja perhettä hoitavat itsenäiset naiset voivat luottaa koskemattomuuteensa sillä rangaistuksena naiseen kajoamisesta saattoi tuolloin olla jopa kuolemantuomio. Varsin edistyksellistä oli, että vaimoaan lyönyttä miestä rangaistiin sakoilla ja riittipä se syyksi myös avioeroon. Viikinkien avioliitoissa sekä miehelle että naiselle esitettiin vaatimuksia esimerkiksi aviollisten velvollisuuksien ja vaatetusten suhteen. Avioituvat naiset voivat vaikuttaa puolison valintaan ja varsinkin eronneilla oli mahdollisuus myös aitoon rakkausavioliittoon. Viikinkikulttuurissa taikuuden harjoittaminen ja tulevaisuuden ennustaminen olivat yksinomaan naisten oikeus. Taikuuden avulla voitiin kirota, parantaa, nähdä tulevaisuuteen ja jopa puhua jumalille. Viikinkien taruissa, Saagoissa on myös useita mytologisia naishahmoja, joista hedelmällisyyden jumala Frein ja hänen sisarensa rakkauden jumala Freija ovat tunnetuimmat.

Hoitolamme uuden Scandinavian Skin tuotteiden suunnittelun innoittajana on viikinkikulttuuri. Keulakuvana on aikaansa edellä oleva, voimakas, rohkea, itsellinen viikinkinainen, joka samalla oli naisellinen, huolehtiva ja rakastava perheen emäntä. Viikinkien elämäntavassa on voimaa, seikkailuja, vahvaa otetta elämästä ja sekä haasteiden hakemista. Viikinkien tapaan me haluamme haastaa sinut, asiakkaamme, etsimään haasteita ja elämän tuntua sekä asettamaan tavoitteita. Viikinkien tavoin tarjoamme ihon hoidon tavoitteiden ratkaisuiksi taistelua sekä hellää kosketusta laadukkailla ja luonnollisilla tuotteilla sekä tehokkailla menetelmillä.

17630184_10155045461180772_6312502519618740872_n (2)
Scandinavian Skin at Dusseldorf

Viikinkinä seikkailu pitää minut kiireisenä, koulutusta ja messuilua sekä tuotekehittelyä ja testausta. Kevään aikana on messuiltu jo Lontoossa sekä Dusseldorfissa ja seuraavaksi lentokoneella kohti Birminghamia, ehkä onneksi, Shanghai siirtyi myöhemmäksi. Minun on helppo löytää itsestäni tuon Viikinkinaisen ominaisuuksia – lienenkö ollutkin entisessä elämässä? Onko sinussa ripaus Viikinkiä?

PS. Nyt saimme lisää Magic Oil Cleanseria ja Oat Creamiä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s