Skin Candyn matkassa… TokioūüáĮūüáĶ

mdeTaas mennään Skin Candyn matkassa kohti seikkailuja,  suuntana Tokion kauneusmessut. Skin Candyn DIY-kit on ollut siellä jo myynnissä,  mutta toki haluaisimme myös ammattituotteita myyntiin Japaniin. Aasia on erilainen maailma, mutta viime vuonna Hongkongin messuilla tapasimme ihmisiä ympäri maailmaa. Mahtaakohan Tokiossa olla samanlaista?

sdr

Me and Angelo!

Karvanpoisto maailmalla on t√§m√§n kev√§√§n tutustumisen aiheeni, sill√§ haluan tiet√§√§ millaista karvanpoiston ammattilaisten ty√∂ on maailmalla.¬† Tokion j√§lkeen helmikuussa on Pietarin ja Lontoon messut ja maaliskuussa sitten Dusseldorfin messut. N√§it√§ messuja kiert√§ess√§ni voin haastatella ammattilaisia ja saada k√§sityst√§ mink√§laisia eroja ty√∂ss√§ on vai onko eroja lainkaan. Mieless√§ni on ainakin seuraavia kysymyksi√§: ”Mill√§ karvanpoistoa tehd√§√§n ja miss√§?” ”K√§yk√∂ miehet ja naiset?” ” Mit√§ alueita hoidetaan?” ” Millainen on tyypillinen karvanpoisto asiakas? ”Millainen hintataso on? ” Mit√§ viel√§ olisi mielenkiintoista tiet√§√§, kerro sin√§?

IMG-20180103-WA0037

Vuoden vaihtuminen seuraavaan saa aikaan tunteen, johon liit√§mme¬† tilinp√§√§t√∂ksen. Laskemme kuluneen vuoden tulot ja menot,¬† saavutukset ja tappiot,¬† onnistumiset ja kehitt√§isen kohteet, yrit√§mme ottaa opiksi, hyv√§ksy√§ itsemme, nauttia saavutuksista ja ennenkaikkea laadimme suunnitelmia tulevan vuoden varalle.¬† Suunnitelmia ja tavoitteita on alkaneelle vuodelle monia, mutta edellisist√§ vuosista poiketen tein min√§kin yhden¬† uudenvuodenlupauksen.¬† Vuuodenvaihdetta vietin teinieni kanssa Floridassa ja siell√§ hiekkarannalla raketteja ihaillessa tuntui luontevalta tehd√§ lupauksia. Me kaikki kolme l√∂ysimme kehityskohteita…

Hyv√§√§ vuoden alkua kaikilleūüôā! Tammikuu on aina ihanan yll√§tt√§v√§ – vasta vaihdoimme vuotta ja pian on tammikuusta jo selvitty. P√§iv√§kin on jo kuukauden verran pidempi, kev√§tt√§ kohti menn√§√§nūüĎć.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s