Kaunista on ja onnellista!

lokakuun aurinkoOlen viettänyt viikonlopun ihastellen kaunista merta, aurinkoa, kuuta ja muuta…

Lokakuinen saaristo on elämyksiä pullollaan ja niistähän syntyy onnellisuutta, eikös? Oli aika pysähtyä ihastelemaan miten syksyisellä merellä tuuli viuhuu, suolavesi lentää ja rakeet sattuvat kun ne törmäävät kasvoihin. Oli aika ihastella kirkasta kuuta ja sen peräaaltoon kirjoittamaa viestiä, sellaista kaunokirjoitusta en ollutkaan ennen nähnyt. Oli hetki katsella taivaan eri värejä, sinisestä punaiseen ja harmaasta valkoiseen – kaunista ja puhuttelevaa. Oli mahtavaa katsoa pilviä kun ne saavat peilikuvan tyynen meren pinnalla yön pimeydessä ja miten ne taivaalla ovat enemmän kuin kolmiuloitteisia – moniuloitteisia siis. Oli ihme nähdä miten kahvista nouseva höyry muodostuikin pienistä kiteistä kosteassa kylmässä meri-ilmassa ja miten merikotka liitää saarten yllä. Oli aika tarttua hetkeen ja luottaa tunteeseen. On aika pitää itsestä hyvää huolta!

Meille kaikille itsestämme huolehtijoille, hyvää alkavaa lokakuun viikkoa – pidetään huolta itsestämme tarttumalla hetkeen ja huomaamalla miten helposti voimme olla onnellisia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s