Wilde Pedique – varpaankynsien pelastus

Syksy on jo pitkällä ja kesälle on tullut aika sanoa lopullisesti näkemiin. Tuntuu haikealta, että taas on yksi kesä takana. Lohdutukseksi muistutan, että Vappu 2020 on lähempänä kuin uskommekaan, sillä vappuaattoon on päiviä tällä hetkellä 213.

IMG_20190930_001220Päätin kirjoittaa pienen tekstin varpaankynsien geelaamisesta, koska olen tänä kesänä auttanut useita asiakkaita varpaankynsien kanssa. Heidän palautteensa on ollut niin positiivista, että jaan nyt muillekin millainen pelastus geelaus voi olla.  Geelaus mielletään helposti vain kosmeettiseksi lakkauksen vaihtoehdoksi eli ikäänkuin kestolakkaukseksi.  Kuitenkin voimme korjata geelillä juuresta vammautuneita, lohjenneita tai vaikka ”syntymärumia” varpaankynsiä. Kuvassa on esimerkkejä tyypillisistä ongelmakynsistä. Sisäänkasvaneet varpaankynnet hyötyvät myös geelauksesta ja geelaus voidaan myös yhdistää kynnen reunan jousihoitoon. Geelauksessa käytämme LCN:n valokovetteisia Wilde Pedique-geelejä, jotka ovat korkealaatusia ja  myrkyttömiä.

Wilde Pedique on elastinen geeli, joka muotoutuu jalkojen ja varpaiden liikkeisiin.  Geelillä voidaan pinnoittaa kaikki kynnet sekä korjata osittain puuttuva, vaurioitunut tai sairas kynsi. Geelatut kynnet tuntuvat aivan luonnollisilta. Kynnet voidaan tehdä hyvin luonnollisen näköisiksi tai niihin voidaan tehdä koristeluja, ranskalainen manikyyri tai lakkaus. Näin saadaan persoonallisen kauniit kynnet, jotka huomataan. Varpaankynnet kasvavat yleensä huomattavasti sormen kynsiä hitaammin ja siksi geelaus ja koristelut pysyvät kauniina useita viikkoja, usein noin kaksi kuukautta. Kaunein lopputulos saadaan, mikäli geelaukseen yhdistetään jalkahoito.

Sisäänkasvanut kynsi on työläs vaiva, joka saattaa aiheuttaa kipua päivittäin. Kynnen hoidoksi saattaa keveimmillään riittää kynnen pinnan geelaaminen. Geelauksen avulla kynsi oikenee ja näin se saattaa nousta riittävästi, jotta sisäänkasvaminen pysähtyy. Mikäli tilanne kuitenkin on edennyt ja vaatii tehokkaampaa hoitoa voidaan kynnen reunan alle kiinnittää reunaa kohottava jousi. Tämä kohotusjousi suojataan geelauksella, joka on myös mahdollista lakata tai geelata peittävällä värillä. Geelauksen ja/tai jousen asennuksen jälkeen kynnen reunassa mahdollisesti piinaava kipu helpottaa nopeasti. Hoitoa kannattaa jatkaa kynnes kynnen malli on korjaantunut ja vaivat helpottuneet.

Mikäli mietit voisiko sinun kyntesi kaunistua geelillä tai kärsit  sisäänkasvaneesta kynnestä niin ota rohkeasti yhteyttä. Ajanvaraus mahdollinen myös nettiaja varauksesta 👍. Muistattehan, että geelaus sopii erinomaisesti myös miehille, sillä pintaväriksi voidaan valita rauhallinen oman kynnen värinen väri.

Mukavaa lokakuuta kaikille😊, pysytään lämpimänä👍!

cropped-blogisivun-ylc3a4palkki1.jpg

Ps. Bravan kotisivuilta voit lukea lisää geelaushoidosta http://brava.fi/palvelut/kynsihoidot/varpaankynsien-geelaus/

 

2 comments

  1. Onko Oulussa paikkaa missä käytetään noita wilde pedique tuotteita varpaiden kynsien geelilakkauksessa? Osaisitko mahdollisesti kertoa?

Vastaa