Skin Candyn matkassa Tukholmassa♥️

Kotimatkalla Tukholmasta kahden raskaan, mutta onnistuneen messupäivän jälkeen. Kistassa järjestettävät messut kokoaa ruotsalaiset kauneuden ammattilaiset yhteen. Messuilla on noin 3000 kävijää ja 90 näytteilleasettajaa eli mistään hurjasta väenpaljoudesta ei ole kyse.
Screenshot_20190906_223506_com.android.chrome

Meidän Skin Candy erottui taas edukseen persoonallisella tavallaan. Me emme ole jotain klassista ja rauhallista vaan reippaasti iloista uusretroa. Messupäivät kuluvat aina nopeasti piukasti työn merkeissä. Uutuutena tänä vuonna järjestimme osastolla hauskoja PopUp pikakursseja. Se miten nopeasti käteväkätiset kosmetologit oppivatkaan käsittelemään massaa iholla, hämmästyttää aina. Melkoisen iloisessa tunnelmassa sain onnitella jokaista osallistujaa.
IMG-20190906-WA0003
Olen taas melkein loputtomasti opettanut ruotsalaisille ruotsia. Tänäkin vuonna olen päässyt kertomaan ettei vaxning todellakaan ole hårborttagningin synonyymi. Heidän seuraavaksi tarjotessa karvat päästäni nostattavaa sockervaxning-sanaa  joudun senkin dumppaamaan. Meidän osastolla on tarjolla ihoa hoitavaa karvanpoistoa, mutta vahaa minulla on käytössä vain kun hoidan venettä tai autoa. Tämä saa ihanan iloiset ja välittömät ruotsalaiset kerta toisensa jälkeen hämilleen… men jag menar just det, vaxning!! 🙉🥺🙉🥺😂

IMG-20190907-WA0004

Messuilla on parasta juuri ihmiset ja uudet mahdollisuudet, loputon tarinointi asiakkaiden kanssa ja uuden oppiminen. Ihanaa on tutustua myös paremmin omaan Skin Candy – perheeseemme.  Kiitos Tanja, Linda, Dolores ja Harri mukavista messuista! Jotta päivälle saadaan riittävästi pituutta se kannattaa tietysti päättää hotellin Sky-baariin. 34- kerroksen korkeudesta saimme meidän mielestä hienoja kuvia öisestä Tukholmasta… niin ja vähän meistäkin!

IMG_20190905_221058Olemme me aika taitaviakin ja hiukan hävyttömiä kun kehtaamme purkaa hiukan luvattoman aikaisin. Sen ansiosta, puoli tuntia messujen sulkemisen jälkeen, oli näin iloisia naisia täpötäyden auton vierellä👍😊. Hyvä me!

IMG_20190906_173433_1

Vastaa