Päänahanpigmentoinnilla taiotaan nuorekkuutta…

Huhtikuun työkuvia

Lähes kolme vuotta olen tehnyt hiuksia hiuksettomille, peittänyt arpia ja häivyttänyt hiuspohjaa näkymästä. Mielenkiintoista ja palkitsevaa työtä, sillä muutos on suuri.

Kuvan asiakkaat ovat hakeneet muutosta ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen heillä on tasaisempi hiuspohja. Kuvat on otettu ennen ensimmäisen hoidon aloitusta. Pigmentointeja tehdään aina vähintään kaksi kertaa, mutta välillä tarvitaan useampia käsittelyjä. Hoitokertojen välissä pidetään noin kolmen viikon tauko.

Hfs-pigmentointien tekeminen on mielenkiintoista, sillä jokainen päänahka ja hiustenkasvu on erilainen. Asiakkaina on nuoria alle kolmekymppisiä, mutta myös ikäihmisiä. Asiakkaat ovat miehiä ja naisia – yhteistä kaikille on toive tuuheammista sekä tasaisemmista hiuksista  ja huolitellummasta hiuslinjasta.  Hfs-pigmentoinnissa käytetään erityistä neulausrullaa hoidon toteuttamisessa, mutta tietyissä tilanteissa saatetaan pigmentointi tehdä kokonaan yksittäisneulalla.  Pigmentoinnissa tavoitellaan luonnollista lopputulosta, mutta tärkeintä on tietenkin asiakkaan toiveet ja odotukset.

Kevätaurinko paistaa jo kirkkaasti ja nyt herääkin kysymys – voiko pigmentoiteja tehdä kesäaikana? Pigmentointeja tehdään ympäri maailmaa ja vaikka aurinkomme täällä Suomessa paistaa toki kauniisti niin kovin voimakasta ei säteily ole. Pigmentointien tekeminen on siis turvallista myös kesäaikana, mutta hoidettu alue kannattaa suojata auringolta suojavoiteella tai päähineellä kymmenen päivän ajan pigmentoinnin teon jälkeen. Kesään toki vielä aikaa eli nyt aloitetut pigmentoinnit ehtii saada valmiiksi kesäksi.

Mukavaa huhtikuun viimeistä viikonloppua!

One comment

 1. Hei

  Kiitos viestistäsi ja mukavaa kun olet tyytyväinen siirteisiisi. Kaikilla nuo toimenpiteet ei onnistu hyvin. Vastauksia kysymyksiisi:
  A. Pigmentointi ei mitenkään vaurioita siirteitäsi. Siirteet ovat luonnollisen hiuksen kaltaisesti kiinni syvällä ihossa ja pigmentointi taas tehdään ihon pinnalle.
  B. Pigmentoinnin pysyvyys on hyvin yksilöllistä.Tämä pysyy yleensä paremmin kuin kasvojen alueen pigmentoinnit, mutta yleisesti noin 3 -6 vuotta pigmentointi on hyvä vahvistamatta.
  C. Minulla on kaksi maksuvaihtoehtoa – kertamaksu 1180€ johon sisältyy pigmentoinnit ja vahvistukset kunnes päänahka näyttää siltä mitä tavoitellaan (yleensä 2-4 kertaa, mutta tarvittaessa siis enemmänkin). Voit myös maksaa kertamaksuna 360€, jolloin maksat joka kerrasta erikseen. Tässä vaihtoehdossa on sitouduttava kahteen hoitokertaan eli ensimmäisellä kerralla on maksettava 720€. Siirreasiakkaiden päänahka on usein arpeutunut ja silloin väri tarttuu heikommin, valitettavasti siksi myös hoitokertoja tarvitaan enemmän. Siksi suosittelen sinulle tuota takuuhintaa – saat varmasti toivomasi lopputuloksen ja hoitokerroilla ei ole merkitystä.
  Toivottavasti näistä on sinulle apua ja oikein mukavaa syksyä.

  Yst.terv Karoliina
  0400-906 758

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s