Ihotalin saippuointi nostaa rasvaa ihosta Silk Peel avulla….

silk peel2Lupasin kirjoittaa alleista ja käsivarsista, mutta kasvoni kiiltelivät liikaa…

Innostuin kehittelemään uutta hoitoa kun kyllästyin kiilteleviin kasvoihini. Vuosia sitten jo kokeilin ihotalin saippuointia ja se tuntui melko hyvältä. Tällä viikolla sitten keksin – ihotalin saippuointi yhdistettynä hoitolamme ”ihoimuriin” eli Silk Peel laitteeseen ja avot – superhoito rasvaiselle iholle on luotu. Hoitolamme uusin ”tekijä” loppuvaiheen opiskelija Jenni sitten imuroi kasvoni hitaasti ja rauhallisesti, tuotosta sitten ihailin lukuisia kertoja ja koko henkilökunnan kanssa – kaikki ”saivat” katsoa, kiinnosti tai ei. Silk Peel- laitteessa olevan lasipullon pohja peittyi vaaleasta talista – tuo kaikki on siis ihostani poissa – jeeee!

Ihotalin saippuoinnissa käytetään Descaling tonic – nimistä tuotetta, joka sanan mukaisesti poistaa suomuja ihosta. Hoidossa rasva pehmiää ja nousee ihosta helposti ulos. Hoitolamme Silk Peel – laitteessa on mikrohiontaan soveltuva timanttiterä ja työskentely tapahtuu alipaineessa. Hoitonestettä siis samanaikaisesti tuodaan ja imetään iholta – teemme siis ikäänkuin koneellista pesua iholle. Konehoidon jälkeen iholle levitetään kosteuttamaan hyaluronihappogeeliä ja vielä ihohuokosia supistava ja  kiinteyttävä naamio…

Hoidon jälkeen tuntuu hyvältä, meikki leviää melkoisesti paremmin ja huokoset ovat selvästi puhtaammat. Kyllä kelpaa viettää ensi viikko Lähi-Idän messuilla Dubaissa syvähoidetuilla kasvoilla. Minun työviikkoni kuluu Dubaissa, mutta hoitolamme palvelee keskeyksettä. Rasvaisen ihon erikoishoito varattavissa myös nettiajanvarauksesta…

Mukavaa työviikkoa kaikille – onneksi teillä ei ole + 45 astetta, suomalaiselle tämä on liian kuuma…

http://brava.fi/palvelut/kasvohoidot/silk-peel/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s